Τετάρτη 20 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΘΕΣΗ με αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ πραγματοποιήθηκε από αγνώστους προχτές τη νύχτα σε ανώγειο διαμέρισμα όπου διαμένει οικογένεια προσφύγων από το Ιράκ, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η μολότοφ κατέληξε στο μπαλκόνι του σπιτιού προκαλώντας φωτιά, την οποία έσβησαν οι ένοικοι με τη βοήθεια γειτόνων.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ερευνούν τη συμμετοχή και τέταρτου μέλους στην ομάδα των νεαρών που «ψάρευαν» και βίαζαν ανυποψίαστα κορίτσια στο νησί της Ρόδου. Εκτός από τον 21χρονο Μανώλη Κ., τον 19χρονο Αλέξανδρο Λ. και τον 23χρονο Γιώργο Μ., φέρεται ότι συμμετείχε άλλο ένα άτομο στην ομάδα των νεαρών. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, φέρεται να εμπλέκεται τόσο στον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες, αλλά και στην υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

ΑΛΛΗ μια ποινική δικογραφία - κακουργηματικού χαρακτήρα - σχηματίστηκε από την Αντιτρομοκρατική, για συμμορία τα μέλη της οποίας ενέχονται σε εγκληματικές ενέργειες υπό τη διεύθυνση έγκλειστων σε φυλακές. Η δικογραφία περιλαμβάνει επιπλέον δέκα άτομα (ημεδαπό και εννέα αλλοδαπούς), από τους οποίους έξι συνελήφθησαν και τέσσερις είναι ήδη έγκλειστοι. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η συμμορία εμπλέκεται σε αξιόποινες πράξεις (απόπειρα δολοφονίας, εμπορία ναρκωτικών κ.ά.), υπό τη διεύθυνση και συντονισμό των στελεχών - έγκλειστων σε καταστήματα κράτησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ