Παρασκευή 9 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ
Από Δευτέρα τα πορίσματα...

Το νωρίτερο τη Δευτέρα αναμένεται πλέον να ανακοινωθούν τα πορίσματα των Επιθεωρητών Δημοσίων Εργων για τις κακοτεχνίες και τον καταλογισμό των ευθυνών για τις πλημμύρες της περασμένης βδομάδας. Οπως είναι γνωστό, οι Επιθεωρητές πραγματοποίησαν αυτοψίες στην Εθνική Οδό στο ύψος της Μαλακάσας, στο Αεροδρόμιο Σπάτων, στην Αττική Οδό και στο μετρό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 1995 σε ανάλογη αυτοψία στην οφθαλμοφανέστατη κακοτεχνία που προκάλεσε την πλήρη αποδιοργάνωση και καταστροφή του οδοστρώματος και της σιδηροδρομικής γραμμής στη Μαλακάσα, το πόρισμα έβγαλε «λάδι» τους εργολάβους και όλους τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους, προδιαγράφοντας έτσι τη σκοπιμότητα παρόμοιων πορισμάτων...

Στο μεταξύ ο υπουργός Τύπου Χρ. Πρωτόπαππας, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, χαρακτήρισε - ο μόνος ίσως Ελληνας - ως ικανοποιητική την κινητοποίηση και σημαντική τη δουλιά του κρατικού μηχανισμού κατά τις πρόσφατες πλημμύρες και ότι υπάρχει σημαντική πρόοδος στην εκτέλεση των αντιπλημμυρικών έργων και των υπόλοιπων υποδομών. Φρόντισε μάλιστα να καταστήσει συνένοχο για την τραγική κατάσταση που διαπιστώσαμε όλοι μας και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι η κατάσταση βρίσκεται υπό τη στενή παρακολούθησή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ