Τρίτη 5 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κηδεύτηκε ο πυροσβέστης που έχασε τη ζωή του σε κατάσβεση φωτιάς

Συλλυπητήρια από το ΚΚΕ

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης, παρουσία συγγενών, φίλων και συναδέλφων του, καθώς και εκπροσώπων της πολιτείας, τελέστηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στο ναό του Αγίου Ραφαήλ Μετεώρων στη Θεσσαλονίκη η νεκρώσιμος ακολουθία του Δημήτρη Τσαλή, πυρονόμου, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος στη φωτιά που ξέσπασε στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Τσαλής, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του θα διενεργηθούν προανάκριση και Ενορκη Διοικητική Εξέταση. Ο εκλιπών ήταν έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε το ΚΚΕ με σχετική ανακοίνωσή του. Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους συναδέλφους του πυροσβέστη Δημήτρη Τσαλή, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη. Εκφράζει επίσης τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον πυροσβέστη που μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με αναπνευστικά προβλήματα από το ίδιο συμβάν. Ολα αυτά αποδεικνύουν με τραγικό τρόπο τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι πυροσβέστες επιτελούν τα καθήκοντά τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ