Σάββατο 23 Μάρτη 2019 - Κυριακή 24 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΛΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΛΛΟΣ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της μητέρας μας ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΦΕΙΔΑΚΗ, πιστής οπαδού του Κόμματος, και στη μνήμη του αγαπημένου φίλου κομμουνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΕΛΛΟΥ, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Καίτη - Αποστόλης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΙΤΣΑ, που συμπληρώνεται ένας χρόνος που λείπει από κοντά μας, προσφέρω 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, στο Κόμμα μας, μέσω της ΚΟΒ «Alpha», με την υπόσχεση ότι η ασύλληπτη αγάπη που μου έδωσε και η παραδειγματική στάση ζωής του θα δυναμώνει το βήμα μου στις Λεωφόρους του Μέλλοντος.

«Γιατί εγώ, αγαπημένε, σου χρωστάω κάτι πιο πολύ απ' τον έρωτα,

Εγώ σου χρωστάω το τραγούδι και την ελπίδα, τα δάκρυα και πάλι την ελπίδα.

Στην πιο μικρή στιγμή μαζί σου έζησα όλη τη ζωή».

  • Πέρασε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΤΣΑΣ. Στη μνήμη του προσφέρω το ποσό των 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, στο Κόμμα που με τόση πίστη και αφοσίωση υπηρέτησε.
  • Ενας χρόνος συμπληρώθηκε από την τελευταία αλλά παλικάρια και περήφανη μάχη του φίλου, κουμπάρου, συντρόφου ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΙΤΣΑ. Με τιμή και πίστη στα ιδανικά μας για τα οποία τόσο προσηλωμένα πάλεψε, προσφέρω εις μνήμη του στο Κόμμα μας 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Οικοδόμων Βύρωνα - Καισαριανής - Ζωγράφου.

Γ. Γ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 24 Φλεβάρη συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 500 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Πέντε χρόνια πέρασαν απ' όταν χάσαμε τον αγαπημένο μας σύζυγο και πατέρα, ΤΑΚΗ ΤΣΙΓΚΑ. Μέσα από το παράδειγμά του γνωρίσαμε την ακλόνητη πίστη στο δίκιο της εργατικής τάξης και του Κόμματός της, τα χαρακτηριστικά του σεμνού και ακούραστου κομμουνιστή, τη σημασία της μελέτης. Συνεχίζουμε στον δύσκολο αλλά και όμορφο δρόμο του αγώνα για τον σοσιαλισμό.

ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Στη μνήμη του προσφέρουμε 250 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματός μας.

Μαρίνα, Ελένη, Βούλα

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 8 χρόνια (22/3/2011) από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ. Η οικογένειά του, που δεν τον ξεχνά, τον θυμάται τώρα και πάντα με αγάπη και υπερηφάνεια για τους αγώνες του με το τιμημένο ΚΚΕ. Προσφέρει στο Κόμμα 100 ευρώ.

Η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ

Στον φίλο, σύντροφο και ανιψιό ΘΩΜΑ ΣΤΑΜΟΥΛΟ, αντί για στεφάνι προσφέρουμε στη μνήμη του 50 ευρώ στο ΚΚΕ, που υπηρέτησε μέχρι το τέλος της ζωής του, μέσω ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας.

Αργύρης - Ελένη

  • Συμπληρώνονται 40 μέρες από το θάνατο του συντρόφου ΘΩΜΑ ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας.

Σταμάτης Τ. - Ελένη Κ.

***

ΦΩΤΟ

Σε ανταπόκριση στο κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ για την κατασκευή και τοποθέτηση μνημείων στη Μακρόνησο και τη Γυάρο, ως ελάχιστο φόρο τιμής, και στη μνήμη του αδερφού μου ΜΠΑΜΠΗ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Κρητικών Γαλατσίου, 150 ευρώ.

σ. Νώντας Χαϊδεμένος

  • Στη μνήμη του αξέχαστου και αταλάντευτου κομμουνιστή, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, ΜΠΑΜΠΗ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω της ΟΒ Νέας Ιωνίας Αττικής της ΚΝΕ.

Ράνια Ζαχαροπούλου

***

Στη μνήμη του αδελφού τους ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΑΤΖΗ, οπαδού του ΚΚΕ, που «έφυγε» πρόσφατα, οι Μίμης Καλατζής και Σταματία Καλατζή προσφέρουν στο Κόμμα 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ευγένειας - Χαραυγής.

***

ΦΩΤΟ 8

ΜΙΧΑΗΛ ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ. Ηρθε πρόσφυγας κομμουνιστής από το Καρς του Καυκάσου. Ηταν κορυφαίο κομματικό στέλεχος στο νομό Κιλκίς. Καταδικάστηκε σε θάνατο από το Στρατοδικείο το 1948. Πριν ακουστεί το «πυρ» σήκωσε τη γροθιά του και φώναξε: «Ζήτω ο Λένιν, ζήτω ο Στάλιν, ζήτω ο Κόκκινος Στρατός».

ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΛΕΛΑ
ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΛΕΛΑ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ του Μιχαήλ. Βετεράνος του ΚΚΕ, εξορίστηκε στην Ακροναυπλία, στη Μακρόνησο, στον Αη Στράτη και αλλού. Πολλά βασανιστήρια και φυλακές. Το ίδιο και κατά την περίοδο της χούντας. Τιμητικά το Κόμμα τον εξέλεξε στο Προεδρείο του 10ου Συνεδρίου. Πέθανε στο χωριό στις 23/6/83, 79 ετών.

ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΛΜΕΤΙΔΟΥ, σύζυγος Στέφανου. Από το 1927 στέλεχος της ΟΚΝΕ και μετά του Κόμματος έως τα τελευταία της. Από τις πρώτες διαφωτίστριες στην περιοχή. Καταδικάστηκε σε θάνατο. Με αναθεώρηση μετατράπηκε σε ισόβια. Εκανε στις φυλακές Αβέρωφ 7 χρόνια και μετά σε άλλες φυλακές. Φυλακίστηκε και κατά την περίοδο της χούντας. Πέθανε στο χωριό στις 18/1/93, 84 ετών.

ΑΝΘΟΥΛΑ ΑΛΜΕΤΙΔΟΥ του Στεφάνου. Μοδίστρα, φρόντιζε τα μικρά της αδέλφια όταν οι γονείς της ήταν στην εξορία. Πέθανε στο Μεταλλικό στις 13/9/07, 79 ετών.

ΕΛΛΗ - ΕΛΕΝΗ ΑΛΜΕΤΙΔΟΥ του Στέφανου. Συνδικαλίστρια στο χώρο της ιδιωτικής Υγείας. Πέθανε στις 11/6/2011, 81 ετών.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ. Μαχητής του ΔΣΕ. Ολη του τη στρατιωτική θητεία την έκανε στη Μακρόνησο. Ηταν ηθοποιός, ποιητής και συνθέτης. Πέθανε στις 26/4/2012 σε ηλικία 81 ετών.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ του Στέφανου. Καθηγητής φιλόλογος, συγγραφέας, ποιητής. Πέθανε στις 8/6/2012, 75 ετών.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ. Πολυτάλαντος. Σπούδασε οδοντιατρική, ήταν αθλητής στο στίβο, ηθοποιός στο θέατρο και εξαίρετος σκιτσογράφος. Τα σκίτσα του στόλιζαν τα φύλλα των τοπικών εφημερίδων του Κιλκίς. Συνταξιούχος από την Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς. Τον πρόδωσε η καρδιά του στις 18/12/2017 σε ηλικία 72 ετών.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Μεταλλικού, ο Αλμετίδης Στέφανος του Μιχαήλ 50 ευρώ και ο Αθανασιάδης Σαμουήλ (Σάμος) 50 ευρώ.

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΝΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΝΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στην άσβεστη μνήμη των γονιών μου ΧΡΗΣΤΟΥ και ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, των αδερφών μου ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ, του ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΛΕΑΔΗ, καπετάνιου του ΕΛΑΣ στον Εβρο 1943 - '44, που «έφυγε» από τη ζωή άδικα στις 20 Φλεβάρη 1944, της συζύγου μου ΜΑΡΙΑΣ που πέθανε στις 20 Φλεβάρη 2006 και του γιου μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΛΑΪΤΖΗ (φωτ.) (1956 - 2018), που πέθανε στις 25 Φλεβάρη 2018, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πολίχνης, 120 ευρώ.

Καλαϊτζής Χαράλαμπος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων φίλων, συντρόφων και αγωνιστών ΚΩΣΤΑ και ΛΕΛΑΣ ΜΑΥΡΙΔΗ, ο σύντροφος Νικήτας Χονδρούδης προσφέρει 30 ευρώ στο Κόμμα μας, μέσω της ΚΟΒ Μίκρας Θεσσαλονίκης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας αδελφής ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥ - ΛΕΤΤΑ, ο Νίκος και η Δήμητρα Λέττα προσφέρουν το ποσό των 70 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος μέσω της ΚΟ Κοζάνης.

***

ΦΩΤΟ

Στις 28 Φλεβάρη «έφυγε» από τη ζωή ο σ. ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΨΙΑΣ. Παιδί ακόμα στην περιοχή της Ζίτσας Ηπείρου όπου βρισκόταν, συνδέθηκε με τους αντάρτες οι οποίοι του ανέθεσαν τη δουλειά του συνδέσμου. Αργότερα στην Αθήνα συνδέθηκε με την ΕΠΟΝ και συνέχισε τον αγώνα ενάντια στην ντόπια ολιγαρχία, στους Χίτες και τους ταγματασφαλίτες. Ως εργαζόμενος στον κλάδο των Αρτεργατών έδωσε μέσα από το σωματείο του οργανωμένα πολλές μάχες για καλύτερο μεροκάματο, για την Ασφάλιση, για τον ελεύθερο συνδικαλισμό.

Συνέχισε τους αγώνες και κατά τη δικτατορία των συνταγματαρχών.

Μετά τη Μεταπολίτευση, όταν το Κόμμα προσπάθησε να σταθεί και πάλι στα πόδια, βοήθησε να δυναμώσει το Κόμμα μας στο Μπραχάμι, στην τότε ΝοτιοΑνατολική Αχτίδα.

Μέχρι το τέλος της ζωής του παρέμεινε αντάξιο μέλος του ΚΚΕ, πάντα ενήμερος για τα πάντα με καθοδηγητή τον καθημερινό «Ριζοσπάστη».

ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ
Στη μνήμη του η γυναίκα του Τασούλα προσφέρει το ποσό των 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αγίου Δημητρίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΗΛΙΑ ΣΙΩΠΗ η γυναίκα του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, του οποίου υπήρξε μέλος από μικρή ηλικία, το ποσό των 300 ευρώ, μέσω των ΟΒ Γκύζη της ΟΠ Αττικής και Ιδιωτικών Υπαλλήλων της ΟΠ Ιωαννίνων της ΚΝΕ.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ, πιστός οπαδός του ΚΚΕ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ για την πολιτική και οικονομική ενδυνάμωση του ηρωικού και τιμημένου Κόμματός μας.

Η γυναίκα του Βασούλα, τα παιδιά του Γιώργος και Μάνος

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ήταν υπόδειγμα κομματικού μέλους, συνεπής, ανιδιοτελής και πιστός στην ιδεολογία του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Γεννήθηκε τον Απρίλη του 1937 στη Λέκκα της Σάμου, και πέθανε στις 31 Γενάρη του 2019. Ηταν από τα ιδρυτικά μέλη της ΚΟΒ Σπάτων, όπου και οργανώθηκε το 1977. Πάλεψε έως το τέλος της ζωής του το κακό και το άδικο, για μια άλλη κοινωνία, της ισότητας, της δημοκρατίας, της ειρήνης.

Από τέτοιους συντρόφους παίρνουμε κουράγιο και δύναμη ώστε να συνεχίσουμε, για να πάρουν σάρκα και οστά τα ιδανικά μας.

Αντί για στεφάνι, τα παιδιά του Θωμάς, Βασιλική και η σύζυγός του Ειρήνη, αλλά και οι σύντροφοί του από την Οργάνωση προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Σπάτων Αρτέμιδας το ποσό των 120 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 9 του Μάρτη συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύζυγος και πατέρας μας ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο κόμμα που πίστευε και νοιαζόταν μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του, στο ΚΚΕ, 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Φέλμπερτ - Βούπερταλ Γερμανίας.

ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΦΑΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, Μακρονησιώτη, δραστήριου και αταλάτευτου οπαδού του ΚΚΕ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 24 Μάρτη 2006, προσφέρουμε το ποσό των 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου για την ενίσχυση του Κόμματός μας.

Τασούλα - Στράτος

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από τις 24 Μάρτη 2016, που «έφυγε» άδικα από τη ζωή, στα 36 μόλις χρόνια της, η συντρόφισσα και φίλη μας, δημοσιογράφος ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥ. Θα τη θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Στη μνήμη της προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ ΜΜΕ, για την ενίσχυση του κόμματός μας, του ΚΚΕ, μπροστά στις πολλαπλές εκλογικές μάχες, ως συμβολή και από αυτήν τη σκοπιά στην εκπλήρωση του συνθήματος «ΚΚΕ δυνατό παντού».

Στράτος - Τασούλα

***

ΦΩΤΟ

Αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ. Σε ευχαριστούμε για τη ζωή κι όσα μας πρόσφερες. «Εφυγες» από κοντά μας την Πέμπτη 14 Μάρτη 2019. Προσφέρουμε λοιπόν στο κόμμα μας, στο κόμμα της εργατικής τάξης, το τιμημένο ΚΚΕ, για την οικονομική του ενίσχυση, 100 ευρώ.

Λενιώ, Στέλιος, Λητώ, Νίκος, Λήδα κι ο δισέγγονός σου Στέλιος

***

ΦΩΤΟ 3

Στις 6 Μάρτη συμπληρώθηκαν 8 χρόνια από το «φευγιό» του αλησμόνητου ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ από το Μεταλλικό Κιλκίς.

ΕΥΓΕΝΙΑ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΦΕΙΔΑΚΗ
Στη μνήμη του και στη μνήμη των αδελφών του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ και ΗΛΙΑ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ, η αδελφή τους Θεοδώρα Σοφιανίδου προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ, για την ανέγερση μνημείων στα Γιούρα και τη Μακρόνησο, όπου ο Γιώργος βίωσε τα πιο σκληρά χρόνια του «θανατονησιού» και του «κολαστηρίου».

Θεοδώρα Σοφιανίδου


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥ
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥ

ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΤΣΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΤΣΑΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΛΜΕΤΙΔΟΥ
ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΛΜΕΤΙΔΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ (ΜΙΧΑΗΛ) ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ (ΜΙΧΑΗΛ) ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ

ΑΝΘΟΥΛΑ ΑΛΜΕΤΙΔΟΥ
ΑΝΘΟΥΛΑ ΑΛΜΕΤΙΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ - ΕΛΛΗ ΑΛΜΕΤΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ - ΕΛΛΗ ΑΛΜΕΤΙΔΟΥ

ΘΩΜΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ
ΘΩΜΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ - ΛΕΤΤΑ
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ - ΛΕΤΤΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΨΙΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΨΙΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΣΙΩΠΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΣΙΩΠΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ
ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2008-09-21 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2008-03-16 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2003-06-01 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2003-02-02 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2001-04-01 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2001-03-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ