Τετάρτη 24 Νοέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΑΘΗΝΑ 2004»
Σε αναζήτηση «επενδυτών»

 

Ηταν η σειρά των Ισραηλινών εκπροσώπων του μεγάλου κεφαλαίου να έρθουν στην Ελλάδα και να μάθουν, από πρώτο χέρι, τις ευκαιρίες που τους δίνονται για εύκολα κέρδη, επενδύοντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Ετσι, μετά από Αμερικανούς και Γερμανούς, οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της εταιρίας «Αθήνα 2004», κάλεσαν, χτες, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, τους εκπροσώπους 25 εταιριών από το Ισραήλ, προκειμένου να τους πείσουν να επενδύσουν στους τομείς των κατασκευών, της τεχνολογίας και κυρίως της αστυνόμευσης και ασφάλειας. Αλλωστε είναι γνωστό ότι Ισραηλινοί και Αμερικανοί φαίνονται να είναι τα φαβορί για να αναλάβουν τη διατήρηση της ασφάλειας των αθλητών, των επισκεπτών και της Ολυμπιακής οικογένειας, το καλοκαίρι του 2004. Το σύνθημα, λοιπόν, και του προέδρου της εταιρίας «Αθήνα 2004», Π. Θωμόπουλου ήταν «ελάτε να επενδύσετε», με τα ανάλογα φυσικά ανταλλάγματα. Το ίδιο είπε και ο Ρ. Μουριέλ, πρέσβης του Ισραήλ στη χώρα μας.

Να σημειώσουμε ότι η χτεσινή ενημερωτική συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της κυβέρνησης, της «Αθήνα 2004» και Ισραηλινών επιχειρηματιών είναι η δεύτερη που γίνεται το τελευταίο εξάμηνο. Ανάλογη συνάντηση είχε προηγηθεί στο Ισραήλ τον περασμένο Μάη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ