Τετάρτη 24 Νοέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Προεκλογική φιέστα

 

Αλλη μια προεκλογικού χαρακτήρα φιέστα διοργάνωσε χτες η κυβέρνηση στο υπουργείο Μεταφορών - Επικοινωνιών, με αφορμή τα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων κτιριακών εγκαταστάσεών του, στην περιοχή Παπάγου.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν παρουσία του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου , με προσκεκλημένους νυν και πρώην υπουργούς, βουλευτές, στελέχη των διοικήσεων όλων των εποπτευόμενων από το υπουργείο Μεταφορών επιχειρήσεων και οργανισμών, συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΑΣΚΕ, κ.ά.

Με τις ομιλίες τους τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο υπουργός Μεταφορών ούτε λίγο - ούτε πολύ είπαν ότι όλα είναι... ρόδινα και ότι «συντελέστηκαν σημαντικές αλλαγές» στα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη! Μάλιστα, ο Τ. Μαντέλης υπερηφανεύτηκε ότι ανταποκρίθηκε στη ρητή πρωθυπουργική εντολή να μετασχηματίσει το υπουργείο μέσα στον ελάχιστο χρόνο μέχρι να κριθεί η είσοδος της Ελλάδας στην ΟΝΕ, από υπουργείο προβλημάτων και ελλειμμάτων σε «υπουργείο - στρατηγείο που να νοιάζεται πραγματικά για τον πολίτη». Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι όντως το υπουργείο Μεταφορών έχει μετασχηματιστεί σε «στρατηγείο των ιδιωτικοποιήσεων των ΔΕΚΟ».

Πάντως, πέραν του προεκλογικού χαρακτήρα των χτεσινών εγκαινίων, πολλοί από τους παριστάμενους σχολίαζαν ότι η εκδήλωση αυτή αποσκοπούσε και στην προσωπική προβολή του Τ. Μαντέλη προκειμένου να διευκολυνθεί η εκλογή του στη Β` Περιφέρεια Αθηνών, στην οποία «συνωστίζονται» πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ