Πέμπτη 4 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΜΕ
Οι ξένοι συνδικαλιστές στο βήμα

Χαιρετίζοντας τη μεγάλη συγκέντρωση, ο Πάμπης Κυρίτσης, επικεφαλής του περιφερειακού γραφείου Ευρώπης της ΠΣΟ, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην πείρα του λαού της Κύπρου από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, χαρακτηρίζοντας κρίσιμο τον αγώνα των εργαζομένων με την πυξίδα της αλληλεγγύης και του διεθνισμού.

Την αλληλεγγύη των λαών και τους αγωνιστικούς δεσμούς που χτίζονται στο έδαφος της πάλης ενάντια στην εκμετάλλευση χαιρέτισε ο Ουλίσες ντε Νασιμιέντο, επικεφαλής του περιφερειακού γραφείου Λατινικής Αμερικής της ΠΣΟ και γγ της Γενικής Ενωσης Εργαζομένων Κούβας.

Την υποστήριξη του ΠΑΜΕ στους εργαζόμενους και το λαό της Συρίας, στους πρόσφυγες και τους ξεριζωμένους από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, υπενθύμισε ο Τζεμάλ Κάντρυ, επικεφαλής του περιφερειακού γραφείου Μέσης Ανατολής της ΠΣΟ.

«Το ΠΑΜΕ πάντα υπηρέτησε και πότε δεν απογοήτευσε την εργατική τάξη», τόνισε από το βήμα της συγκέντρωσης ο πρόεδρος της ΠΣΟ, Μάικ Μζαντίλε, από τη Νότια Αφρική, ενώ πρόσθεσε πως οι αγώνες του θα είναι απαραίτητοι όσο υπάρχουν άνθρωποι που πουλούν την εργατική τους δύναμη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ