Σάββατο 13 Απρίλη 2019 - Κυριακή 14 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
2019 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Ακόμα περισσότερες να μπουν στη μάχη για την ισχυροποίηση του Κόμματος

Καταλήγοντας, η Μαρία Γαβαλά υπογράμμισε: «Ολες οι αστικές πολιτικές δυνάμεις κάνουν ειδική δουλειά στις γυναίκες, αξιοποιώντας την ιδιοσυγκρασία, τις ιδιαίτερες ευαισθησίες για τα παιδιά και πάνω απ' όλα το γεγονός ότι η πλειοψηφία των γυναικών είναι έξω από το κίνημα, το εργατικό, το γυναικείο, ενώ άθελά τους πολλές φορές γίνονται φορέας αντιδραστικών αντιλήψεων.

Σαν τα κοράκια θα πέσουν απάνω τους πολιτευτάδες, επιχειρηματίες, με το καρότο, με το μαστίγιο, με πλάνες υποσχέσεις, π.χ. για μια κακοπληρωμένη δουλειά πιθανά για τα παιδιά τους - ασφαλώς με ημερομηνία λήξης - με τον εκβιασμό. Με κάθε μέσο.

Δεν πρέπει να φοβηθούμε. Η συμπόρευση και επανασυσπείρωση στο Κόμμα πολλών ανθρώπων είναι μια ισχυρή παρακαταθήκη. Μπορεί να δυναμώσει κι άλλο, να αγκαλιάσει και περισσότερες γυναίκες. Το ΚΚΕ έχει ετοιμότητα, επαγρύπνηση. Εχουμε πείρα και περνάνε πολλά από το χέρι μας.

Με πάθος, με πείσμα σαν ένας άνθρωπος, αξιοποιούμε όλες τις γυναίκες που έχουν πάρει την απόφαση. Ολες εσάς που έχετε πάρει θέση, είτε σαν υποψήφιες στα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ, είτε μέσα από το κίνημα.

Καθεμιά μπορεί να κάνει πολλά. Μπορούμε να φτιάξουμε πολλές δεκάδες επιτροπές στήριξης του Κόμματος, σε κάθε τόπο δουλειάς που συγκεντρώνει γυναικείο εργατικό δυναμικό, σε σχολές κατάρτισης, σε γειτονιές, σε σχολεία με νέες που ψηφίζουν πρώτη φορά. Ο αγώνας μας θα έχει αποτέλεσμα όσο πιο πολλές μπούμε σε αυτήν τη διαδικασία, γιατί σήμερα υπάρχουν οι προϋποθέσεις το ΚΚΕ να βγει πιο ισχυρό παντού, να φέρει ελπίδα, νέα πνοή, ανάταση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ