Παρασκευή 19 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
2019 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 6 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί τους εργάτες δήμου Ν. Φιλαδέλφειας.

-- Στις 11 π.μ., ο Γιώργος Παλιούρας, υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. ε.α. και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, θα επισκεφτεί το ΑΤ Κυψέλης.

-- Στις 7 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα επισκεφτεί την Προβλήτα Ι στο Ν. Ικόνιο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Με αφορμή τα 20 χρόνια από την ιμπεριαλιστική επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία, οι Οργανώσεις Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας Αττικής καλούν σε εκδήλωση στις 7 μ.μ. στο καφενείο «Τα σκαλάκια» (Τρωάδος και Μανδηλαρά). Θα μιλήσουν ο Νίκος Σερετάκης, υποψήφιος δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας, ο Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος και ο Γιάννης Καραλής, δημοσιογράφοι, μέλη της αποστολής της ΑΕΚ στο βομβαρδισμένο Βελιγράδι, και ο Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α., υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Νίκος Αγγελίδης.

-- Στις 11 π.μ., ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου, θα επισκεφθεί το Α' ΚΑΠΗ Γαλατσίου και θα συνομιλήσει με τους εργαζόμενους και τα μέλη του.

-- Ο Παναγιώτης Ηλίας, υποψήφιος δήμαρχος Αίγινας, και ο Νίκος Καρπής, απόστρατος αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, θα περιοδεύσουν: Στις 10.45 π.μ. στο Λιμεναρχείο Αίγινας, στις 12 μ. στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας και στη 1 μ.μ. στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας.

-- Στις 11 π.μ., η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών στην οδό Πειραιώς, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο, Σάββατο:

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα περιοδεύσει στο Χαϊδάρι.

-- Στις 7 μ.μ., στη Ν. Μάκρη (ξενοδοχείο «Μαραθών», Λ. Ποσειδώνος 12, Λιμάνι) στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θα μιλήσουν: Ο Νίκος Στεφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος, ο Κώστας Παναγιώτου και η Νατάσσα Καμπέλη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ