Πέμπτη 2 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
2019 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
ΠΑΤΡΑ
Μπροστάρης το Εργατικό Κέντρο στον ταξικό γιορτασμό

Ο δήμαρχος Κ. Πελετίδης «παρών» στη συγκέντρωση των εργαζομένων
Ο δήμαρχος Κ. Πελετίδης «παρών» στη συγκέντρωση των εργαζομένων
Στην Πάτρα, σε μια μαζική και μαχητική απεργιακή συγκέντρωση και πορεία, χιλιάδες εργαζόμενοι τίμησαν την Πρωτομαγιά. Στη μεγάλη συγκέντρωση μίλησαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Κώστας Σπανός και ο Σωτήρης Παρίσης, οργανωτικός γραμματέας του ΕΚΠ, ενώ σύντομη παρέμβαση έκανε ο Γιώργος Παπασπυρόπουλος, μέλος της διοίκησης του ΕΚΠ.

Από τα ξημερώματα η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας μαζί με τις διοικήσεις σωματείων και απεργούς περιφρούρησαν μεγάλους χώρους δουλειάς, όπως η τσιμεντοβιομηχανία ΤΙΤΑΝ και η επιχείρηση Οικονομίδη - Βανταράκη (πλυντήρια λευκών ειδών καραβιών, νοσοκομείων και ξενοδοχείων), όπου απασχολούνται εκατοντάδες εργαζόμενοι και έγινε προσπάθεια της εργοδοσίας να σπάσει η απεργία.

Στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση συμμετείχε και ο Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «ως δημοτική αρχή, θα συνεχίσουμε με τις αγωνιστικές μας πρωτοβουλίες να στηρίζουμε τα αιτήματα των εργαζομένων, για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα».


Από τη μαζική πορεία
Από τη μαζική πορεία

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ