Τρίτη 7 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΗ
Εκδήλωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Ξάνθη για την Αντιφασιστική Νίκη

Εκδήλωση την Πέμπτη 9 Μάη στις 19.00, στην πλατεία Ελευθερίας στην Ξάνθη, πραγματοποιούν οι Τομεακές Οργανώσεις Ξάνθης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην 9η Μάη, Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, και έχει τίτλο: «Τσάκισε το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά».

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Βούλα Μαχαιρίδου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Αβδήρων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Σαλή Εφέντη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Θα ακολουθήσει συναυλία με τους «Urban Pulse».

Με σχετική ανακοίνωσή του, το Τομεακό Συμβούλιο Ξάνθης της ΚΝΕ απευθύνει κάλεσμα στους νέους να συμμετάσχουν μαζικά στην εκδήλωση και να ενισχύσουν και οικονομικά το ΚΚΕ, αποδίδοντας κόκκινο μεροκάματο και οικονομική εισφορά.

Στην ανακοίνωσή του, το ΤΣ Ξάνθης της ΚΝΕ μεταξύ άλλων σημειώνει:

«Τιμάμε την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, συνεχίζουμε τον αγώνα όλων όσοι πάλεψαν, δίνοντας και τη ζωή τους ακόμα για να ηττηθεί το τέρας του ναζισμού!

Στις 9 Μάη δεν γιορτάζουμε γι' αυτούς που μας κλέβουν τη ζωή! Οσο και να προσπαθούν η ΕΕ και οι κυβερνήσεις της να διαστρεβλώσουν την Ιστορία, να ενισχύσουν ακροδεξιές - φασιστικές δυνάμεις και να εξισώσουν τον κομμουνισμό με το φασισμό, η αλήθεια είναι μία: Ο Κόκκινος Στρατός τσάκισε το φασισμό!

Στις 9 Μάη τιμάμε και εμπνεόμαστε από τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών.

Δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ, το πιο δυνατό ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Ενωση της φτώχειας, των μνημονίων, των πολέμων!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ