Τρίτη 7 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ

Χωρίς κόσμο, εξαιτίας του φόβου για επεισόδια, θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ (11/5) μεταξύ του πρωταθλητή και δις κατόχου του τίτλου ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Παρά την πρόθεση των δύο ΠΑΕ αλλά και της ΕΠΟ για παρουσία κόσμου στις εξέδρες, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, που έχει τον τελευταίο λόγο, αποφάσισε να δοθεί ελάχιστος αριθμός προσκλήσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργείου, το σκεπτικό της απόφασης στηρίχτηκε στα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων στους δύο προηγούμενους τελικούς, το 2017 στον Βόλο και πέρυσι πάλι στο ΟΑΚΑ, καθώς και στο εν γένει τεταμένο κλίμα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, γίνεται λόγος για πληροφορίες των αστυνομικών αρχών το τελευταίο διάστημα σχετικά με προετοιμασία νέου σκηνικού έντασης ενόψει του αγώνα. Τέλος, η πολιτική ηγεσία ανακοίνωσε ότι θα εφαρμοστεί στον τελικό το σύστημα ηλεκτρονικής υποβοήθησης του διαιτητή (VAR).

Με τα νέα δεδομένα, η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 20.30. Το θέμα του αριθμού των προσκλήσεων που θα μοιραστούν σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ