Τετάρτη 22 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΘΕΑΝΩ ΚΑΠΕΤΗ
Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μοναδική που δεν πάει χαμένη

Στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» περιόδευσε η υποψήφια ευρωβουλευτής

Στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» περιόδευσε η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, συνοδευόμενη από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Χρήστο Καραχρήστο και Συμέλα Τεμερτζίδου, στους δήμους Ευόσμου - Κορδελιού και Αμπελοκήπων - Μενεμένης αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, η υποψήφια ευρωβουλευτής συζήτησε με τους εργαζόμενους, οι οποίοι υποδέχτηκαν το κλιμάκιο του ΚΚΕ με ιδιαίτερη προθυμία να εκφράσουν προβληματισμούς και ερωτήσεις σχετικά με τις θέσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις και τις επερχόμενες εκλογές.

Στις συζητήσεις, πολλοί από τους εργαζόμενους εξέφρασαν την παραδοχή τους πως το ΚΚΕ και οι κομμουνιστές είναι οι μοναδικοί που σταθερά βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων τόσο στο επίπεδο των χώρων εργασίας όσο και σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο.

Η Θεανώ Καπέτη τόνισε τη σημασία αυτού του είδους διαλόγου με τους εργαζόμενους και τους κάλεσε σε ενίσχυση και συμπόρευση με το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση», λέγοντας πως «ακόμα και με τις αμφιβολίες και τους προβληματισμούς σας, από την πείρα σας πλέον φαίνεται πως η μοναδική ψήφος που δεν πάει χαμένη, που μπορεί να στείλει ισχυρό μήνυμα προς την ΕΕ, είναι αυτή στο ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες. Ισχυροποίηση του ΚΚΕ θα σημαίνει την επομένη των εκλογών μεγαλύτερη δυνατότητα του ΚΚΕ να αποκαλύπτει και να ενημερώνει τον λαό για τους σχεδιασμούς της ΕΕ, αλλά και να οργανώνει την πάλη των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων».

Ακόμη, συμπλήρωσε πως αναφορικά με τις εκλογές πρέπει να αποτελέσουν κριτήριο και «οι επικίνδυνες εξελίξεις σε Αιγαίο και Βαλκάνια, οι οποίες οδηγούν τη χώρα μας στη δίνη τεράστιων ανταγωνισμών, από τους οποίους μοναδικοί κερδισμένοι βγαίνουν μόνο τμήματα του μεγάλου κεφαλαίου, ενώ παράλληλα ο λαός καλείται να πληρώσει το κόστος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ