Τρίτη 28 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2019
ΚΙΝΑΛ
Για αναβαθμισμένο ρόλο στον κάλπικο διπολισμό

Την παραπέρα ενίσχυσή του, που θα κατατεθεί στο «ταμείο» της επόμενης αντιλαϊκής κυβέρνησης, και αναβαθμισμένο ρόλο στον κάλπικο διπολισμό ζητά το ΚΙΝΑΛ, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Ενδεικτικά, μιλώντας στο ρ/σ «News 24/7», ο Χρ. Πρωτόπαππας έβαλε ως στόχο του ΚΙΝΑΛ όχι μόνο την τρίτη θέση στις εκλογές, αλλά και να αναδειχθεί ο «προοδευτικός πόλος» έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, απέκλεισε μεν συνεργασία με τη ΝΔ, αλλά εφόσον εκείνη έχει αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές. Σε διαφορετική περίπτωση δεν το απέκλεισε, βάζοντας προϋπόθεση την «ισχυρή εντολή» στο ΚΙΝΑΛ και προγραμματική συμφωνία πάνω στο «Σχέδιο Ελλάδα», που, όπως και τα προγράμματα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ, περιλαμβάνει τα βασικά ζητούμενα των επιχειρηματικών ομίλων.

Αντίστοιχα, ο Π. Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στον τ/σ «Alpha», είπε πως «από σήμερα απελευθερώνονται εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από αυτό τον ψεύτικο διπολισμό», μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ, προσθέτοντας ότι «οι εθνικές εκλογές θα έχουν ένα διακύβευμα και αυτό θα είναι το ποιος θα εκφράσει αυθεντικά τον προοδευτικό χώρο» και κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι «έστειλε τον κ. Μητσοτάκη στα όρια της αυτοδυναμίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ