Τετάρτη 29 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2019
ΠΑΤΡΑ
Κάλεσμα μάχης για να μείνει ο δήμος στα χέρια του λαού
  • Στο πλευρό εργαζομένων που αγωνίζονται ο Κώστας Πελετίδης
  • Την Παρασκευή η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση

«Μπροστά οι ανάγκες του λαού!». Με αυτό το σύνθημα, η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Πατρέων καλεί στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μάη στις 20.30, στην πλατεία Τριών Συμμάχων, και θα μιλήσει ο δήμαρχος της πόλης Κώστας Πελετίδης.

Συνεχείς είναι οι εξορμήσεις, οι περιοδείες και οι συγκεντρώσεις στις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς, με το μαζικό κάλεσμα στους εργαζόμενους, τη νεολαία, το λαό της Πάτρας να εκλέξει ξανά δήμαρχο τον Κ. Πελετίδη, να αναδείξει ξανά στη διοίκηση του δήμου τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: «Με τη συμμετοχή σου στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής να διασφαλίσεις τη δική σου νίκη, τη νίκη του πατραϊκού λαού. Για να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο. Για να μείνει ο δήμος στα χέρια του λαού».

Χτες ο Κ. Πελετίδης παρευρέθηκε στην κινητοποίηση των απεργών υπαλλήλων της Τράπεζας Πειραιώς, που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι έξω από το υποκατάστημα, στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Πατρέως, και δήλωσε τη στήριξή του στον αγώνα τους ενάντια στην απόσχιση του τμήματος των «κόκκινων» δανείων. Ο δήμαρχος τους διαβεβαίωσε ότι η δημοτική αρχή είναι κοντά τους, λέγοντάς τους ότι πρέπει να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους, καθώς είναι μια μάχη που αφορά όλους τους εργαζόμενους.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ