Τρίτη 20 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Διεθνείς επιτυχίες

Μεγάλες ήταν οι επιτυχίες από τους εκπροσώπους μας στην Ευρώπη στο χάντμπολ, καθώς τόσο ο Δούκας όσο και το Κιλκίς πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση των διοργανώσεων που αγωνίζονται, αλλά και από τις εμφανίσεις των Φιλίππου και Πανελληνίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δούκας, με την ισοπαλία που παραχώρησε στην ΑΣΚΙ Ανκαρας με 24-24, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας χάρη στη νίκη μέσα στην Τουρκία στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Από την άλλη, το Κιλκίς επικράτησε για δεύτερη φορά του Κολεγίου Κύπρου με 34-30 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του «Τσάλεντς Καπ».

Αντίθετα, ο Φίλιππος νίκησε μεν με 28-23 στη Βέροια την πρωτοπόρο της Μπουντεσλίγκα, Λέμκο, αποκλείστηκε δε, από τη συνέχεια του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας. Την ίδια τύχη είχε και ο Πανελλήνιος που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με νίκη, 27-25 επί της Σαντεφγιόρντ για το Κύπελλο Κυπελλούχων.

  • Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών ΣΑΚΑ και ΠΑΟΚ αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 26-26 ενώ το παιχνίδι Ιωνικός - Αρχέλαος δεν έγινε.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ