Παρασκευή 28 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Παντελής ΡΑΔΙΣΗΣ

Δικηγόρος

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 ψηφίζουμε ΚΚΕ, όχι για να διαμαρτυρηθούμε ή να καταγγείλουμε τις πολιτικές των κομμάτων του «μνημονιακού τόξου» (ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, Βαρουφάκης), αλλά για να οργανώσουμε καλύτερα την πάλη των εργαζομένων, των νέων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων, των συμπολιτών που διατηρούν μικρές επιχειρήσεις, για καλύτερη ζωή, με αξιοπρέπεια.

Το ΚΚΕ εξ ορισμού είναι κόμμα εξουσίας. Της εξουσίας του μαχόμενου εργαζόμενου λαού.

Το ΚΚΕ, το κόμμα των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των ανέργων, των ανθρώπων που απασχολούν 2 - 4 εργαζόμενους, των νέων, το κόμμα των ανθρώπων που βρίσκονται στο στόχαστρο των ολιγαρχών και των πολιτικών τους εκφραστών, των κομμάτων του «μνημονιακού τόξου» (ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, Βαρουφάκης) ζητά σήμερα την ψήφο των ανθρώπων του λαού, που θέλουν να ζήσουν, αυτοί και τα παιδιά τους, με αξιοπρέπεια.

Το ΚΚΕ, που αντιμετώπισε τον φασισμό στις γειτονιές και στους χώρους δουλειάς, ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού για να πάρουμε, αγωνιζόμενοι μαζί, όσα μας αφαιρέθηκαν, πίσω.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ για να εμποδίσουμε την ιμπεριαλιστική εξάρτηση, για να βγούμε από τη μέγγενη του χρέους και των μνημονίων.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ για να ανοίξει ο δρόμος για τη λαϊκή εξουσία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ