Παρασκευή 28 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 8.30 μ.μ. στην Καισαριανή, στην πλατεία Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας. Θα χαιρετίσει η Κανέλλα Γεωργοπούλου, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα.

-- Στις 9 μ.μ. η ΚΟ Ελευσίνας καλεί σε λαϊκό γλέντι στην παραλία Ελευσίνας, δίπλα στο παλιό αναψυκτήριο. Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος βουλευτής Δυτική Αττικής, και θα χαιρετίσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής.

-- Στις 8.30 μ.μ. στο Χαϊδάρι, στην πλατεία Δημαρχείου, θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Δυτικού Τομέα. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 10.30 π.μ. ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, θα μιλήσει σε σύσκεψη συνταξιούχων Δημοσίου και ΤΣΜΕΔΕ στην αίθουσα του ΤΕΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στη Ν. Ιωνία, στην πλατεία Σημηριώτη, θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα. Θα χαιρετίσουν ο Σπύρος Χαλβατζής και ο Γιάννης Αγγέλου, υποψήφιοι βουλευτές Βόρειου Τομέα.

-- Στις 8.30 μ.μ. στο Βύρωνα, στο Πάρκο Καραολή & Δημητρίου, θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης. Θα χαιρετίσει η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα.

-- Στις 8.15 μ.μ. στο Κάτω Χαλάνδρι στο καφενείο «Ο Πλάτανος» (Σαχτούρη 47 και Σ. Βενιζέλου) θα μιλήσει η Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα. Θα χαιρετίσουν ο Χρήστος Κασίμης και ο Αποστόλης Ντίνος, υποψήφιοι βουλευτές Βόρειου Τομέα.

-- Στις 8.30 μ.μ. στη Λαμπρινή, στην πλατεία Αγ. Ανδρέα, θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας. Θα χαιρετίσει ο Ηλίας Σιώρας, υποψήφιος βουλευτής Α' Αθήνας. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην Πεύκη στο εμπορικό κέντρο ΑΛΚΟ (Λ. Ειρήνης και Δημοκρατίας) θα μιλήσουν η Βούλα Λίτσιου, υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα, και ο Κώστας Παπασωτηρίου, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στις 8.30 μ.μ. στη Δάφνη, στην πλατεία Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Βασίλης Σταμούλης, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα.

-- Στις 8.30 μ.μ. οι ΚΟ Ιλίου καλούν σε λαϊκό γλέντι στο 1οΔημοτικό Σχολείο (Πριάμου 114). Θα μιλήσει η Σταυρούλα Τσίτσου, υποψήφια βουλευτής Δυτικού Τομέα.

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 12 μ., ο Θανάσης Παφίλης θα επισκεφτεί το Ναυπηγείο Σαλαμίνας «Σπανόπουλος» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη 1 μ.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφια στη Β΄ Πειραιά, θα επισκεφτεί τα γραφεία της Περιφέρειας Πειραιά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα επισκεφτεί το Αστυνομικό Τμήμα Πετρούπολης.

-- Στις 10 π.μ., ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ, υποψήφιος στην Ανατολική Αττική, θα επισκεφτεί τον ΑΔΜΗΕ στον Αγ. Στέφανο για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9.30 π.μ., ο Σπύρος Χαλβατζής θα επισκεφτεί το ΙΓΜΕ για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11.30 π.μ., ο Στάθης Σταθουλόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της «ΒΙΑΝΕΞ Β'» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9 π.μ., ο Γιώργος Παλιούρας, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, θα επισκεφτεί τον 5ο Πυροσβεστικό Σταθμό Καλλιθέας για να συζητήσει με το προσωπικό. Στις 12 μ., θα επισκεφτεί το Αστυνομικό Τμήμα Π. Φαλήρου.

-- Στις 10 π.μ., η Αγλαΐα Κυρίτση θα επισκεφτεί τον ΕΦΚΑ στην οδό Χρ. Λαδά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Νίκος Καραγιάννης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα επισκεφτεί τα ΚΑΠΗ Κέντρου Χαϊδαρίου και τα εμπορικά καταστήματα στην οδό Καραϊσκάκη.

-- Στις 11 π.μ., η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, και ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα επισκεφτούν το Νοσοκομείο Θριάσιο για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., η Ευανθία Ρουτζούνη, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα, θα επισκεφτεί το κτίριο του ΟΤΕ στην οδό Αθηνάς, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ (2023-06-09 00:00:00.0)
Περιοδείες σε χώρους δουλειάς της Αττικής (2019-07-03 00:00:00.0)
Προεκλογικές εκδηλώσεις και περιοδείες (2019-06-28 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική (2019-06-27 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική (2019-06-22 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις και περιοδείες στη μάχη για ισχυρό ΚΚΕ (2019-06-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ