Σάββατο 22 Ιούνη 2019 - Κυριακή 23 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται (ολόκληρο το πρόγραμμα είναι αναρτημένο στο πόρταλ του ΚΚΕ «902.gr»):

Το Σάββατο 22 Ιούνη:

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση των ΚΟ Αστικών Συγκοινωνιών στο Παγκράτι (ταβέρνα «Λαϊκό Στέκι», πλατεία Πλυτά - στάση «Λαϊκή», Φιλολάου) θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος στη Δυτική Αθήνα. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 8.30 μ.μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος στο Νότιο Τομέα, θα μιλήσει στο Μπραχάμι, στην πλατεία Ασυρμάτου. Θα ακολουθήσει γλέντι.

-- Στις 8 μ.μ., ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, θα μιλήσει στο Λαύριο, στο Αγαλμα Μεταλλωρύχων. Θα χαιρετίσει ο Αποστόλης Παμφίλης, υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ., ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στην Ανατολική Αττική, θα μιλήσει στη Βούλα, στην πλατεία Ιμίων. Θα χαιρετίσει ο Σταύρος Τάσσος, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

-- Στις 8.30 μ.μ., οι ΚΟ Πετρούπολης καλούν σε γλέντι, στο κιόσκι του ΚΚΕ (25ηςΜαρτίου & Ελ. Βενιζέλου). Θα παραβρεθούν και θα χαιρετίσουν οι υποψήφιες στο Δυτικό Τομέα Λίλα Καφαντάρη και Ανθή Ζορμπά.

Την Κυριακή 23 Ιούνη:

-- Στις 8 μ.μ., ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος στο Νότιο Τομέα, θα μιλήσει στην Αργυρούπολη, στην πλατεία Βάρναλη. Θα χαιρετίσει ο Αντώνης Δαβανέλος, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα.

-- Στις 8 μ.μ., ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής, θα μιλήσει στη Μάνδρα, στην κεντρική πλατεία.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Πειραιά, στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην πλατεία Κοραή (Καραΐσκου 119), θα μιλήσουν η Σεμίνα Διγενή και ο Βαγγέλης Μαρούπας, υποψήφιοι βουλευτές Α' Πειραιά.

-- Στις 7.30 μ.μ. στου Ρέντη, στο συγκρότημα πολυκατοικιών «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια στη Β' Πειραιά.

-- Στις 10.30 π.μ., η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής και εκ νέου υποψήφια στην Α' Αθήνας, θα μιλήσει σε συγκέντρωση των ΚΟΒ Πρόνοιας και των Κομματικών Ομάδων Αναπήρων και Γονιών ΑμεΑ της ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟ Αττικής, στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής (Κλεισθένους 15 - πίσω από το παλιό δημαρχείο Αθήνας).

-- Στις 8 μ.μ., η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος του Γραφείου της ΚΟ Αττικής και του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ, θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΤΟ Καλλιτεχνών Αττικής, στο Μουσείο Μακρονήσου (Αγ. Ασωμάτων 31 - Θησείο). Θα χαιρετίσει η Λίλα Καφαντάρη.

-- Στις 8 μ.μ., η Εφη Χαλιού, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα, θα μιλήσει στη Νέα Σμύρνη, στην περιοχή Λουτρά (Αγχιάλου και Ελλησπόντου). Θα χαιρετίσει η Βίκη Αράπη - Καραγιάννη, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα.

Τη Δευτέρα 24 Ιούνη:

-- Στις 8 μ.μ., ο Θοδωρής Χιώνης θα μιλήσει στον Βύρωνα, στην πλατεία Κολλημένου.

-- Στις 7.30 μ.μ., η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα μιλήσει στο Περιστέρι, στην πλατεία Αγ. Τριάδας.

-- Στις 8 μ.μ., η Βιβή Δάγκα θα μιλήσει στο Αιγάλεω, στην πλατεία Αναγεννήσεως.

-- Στις 8 μ.μ., ο Χρήστος Κατσώτης θα μιλήσει στη Γλυφάδα, στην πλατεία Αγ. Τρύφωνα. Θα χαιρετίσουν ο Σταύρος Τάσσος και η Βίκη Αράπη - Καραγιάννη.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Νίκαια (πλατεία Χαλκηδόνας) θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου.

-- Στις 7.30 μ.μ. στα Ασπρα Χώματα (πλατεία Τριών Ιεραρχών), θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιά.

-- Στις 8 μ.μ., η Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα, θα μιλήσει στη Ν. Ερυθραία, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Θα χαιρετίσει ο Κώστας Παπασωτηρίου, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στις 8 μ.μ., στον Πειραιά, στην Παλιά Κοκκινιά (Βαλαωρίτου και Χαλκίδος, παρκάκι) θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας.

-- Στις 8 μ.μ., η Αγγελική Παπαδάτου, υποψήφια βουλευτής Δυτικής Αττικής, θα μιλήσει στα Ανω Λιόσια, στην πλατεία Μουσών στον Αγ. Νικόλαο.

-- Στις 8 μ.μ., ο Γιάννης Βακαλόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, θα μιλήσει στο Ελληνικό, στην πλατεία Σουρμένων. Θα χαιρετίσει η Ρούλα Ελευθεριάδου, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα.

-- Στις 8.30 μ.μ., ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, θα μιλήσει στον Υμηττό (πλατεία Υμηττού).

Την Τρίτη 25 Ιούνη

-- Στις 8 μ.μ., ο Θοδωρής Χιώνης θα μιλήσει στην Καλλιθέα, στην πλατεία Δαβάκη. Θα χαιρετίσει η Ρούλα Ελευθεριάδου.

-- Στις 9 μ.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Α' Αθήνας, θα μιλήσει στου Γκύζη, στο καφενείο «Χαμολόι». Θα χαιρετίσει η Βίκυ Μανιάτη, υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας.

Περιοδείες σε τόπους δουλειάς

Το Σάββατο 22 Ιούνη:

-- Στις 11 π.μ., ο Θοδωρής Χιώνης και ο Αλέκος Κορωνάκος, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην αγορά της Καλλιθέας.

-- Στις 12 μ., οι υποψήφιοι βουλευτές του Βόρειου Τομέα και μέλη της ΚΕ Θανάσης Παφίλης και Χριστίνα Σκαλούμπακα θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα στη Μεταμόρφωση.

Την Κυριακή 23 Ιούνη, στις 9 π.μ., στην Κεντρική Αγορά Αθηνών στον Ρέντη θα περιοδεύσουν ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Στέλιος Μπενετάτος, υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιά.

Τη Δευτέρα 24 Ιούνη

-- Στις 11.30 π.μ., η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας «Grantex» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11.30 π.μ., ο Θοδωρής Χιώνης θα επισκεφτεί το εργοτάξιο ανάπλασης του Φαληρικού Ορμου και στη 1.30 μ.μ. το ξενοδοχείο «Athens Marriot» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6 π.μ., ο Βαγγέλης Μαρούπας θα επισκεφτεί το Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων (προβλήτες Ι και ΙΙ) και στις 11 π.μ. το Νοσοκομείο «Μεταξά» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6.30 π.μ., η Χριστίνα Σκαλούμπακα και ο Χρήστος Κασσίμης, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα, θα επισκεφτούν στο Χαλάνδρι τους εργάτες δήμου στις υπηρεσίες στο νεκροταφείο και το κολυμβητήριο.

-- Στις 11.30 π.μ., η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Α΄ Αθήνας, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της ΒΙΑΝΕΞ για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο «Γεννηματάς» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11.30 π.μ., η Βούλα Πάκου, υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Τρίτη 25 Ιούνη:

-- Στις 6.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί τους εργάτες του δήμου Χαϊδαρίου και τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα και το Πράσινο και στις 11 π.μ. το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί».

-- Στις 11 π.μ., η Αφροδίτη Ρέτζιου θα επισκεφτεί το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ