Σάββατο 22 Ιούνη 2019 - Κυριακή 23 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Ιστοσελίδες του ΚΚΕ για τις εκλογές

Η ειδική ιστοσελίδα του ΚΚΕ για τις επερχόμενες εκλογές στη διεύθυνση <A style=https://8iouliou.gr, που ξεκίνησε τη λειτουργία της στο πλαίσιο της προηγηθείσας καμπάνιας: «Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε. Στις 8 όμως;»" class="img-responsive" style="width:100%; height:auto; display:block; max-width:100%;" border="0"/>
Η ειδική ιστοσελίδα του ΚΚΕ για τις επερχόμενες εκλογές στη διεύθυνση https://www.8iouliou.gr, που ξεκίνησε τη λειτουργία της στο πλαίσιο της προηγηθείσας καμπάνιας: «Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε. Στις 8 όμως;»
Σε εξέλιξη βρίσκεται η προεκλογική καμπάνια του ΚΚΕ με κεντρικό σύνθημα: «ΚΚΕ ΙΣΧΥΡΟ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ». Σε αυτήν ήταν ενταγμένη και η καμπάνια που προηγήθηκε στο διαδίκτυο με θέμα: «Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε. Στις 8 όμως;», στο πλαίσιο της οποίας δημιουργήθηκε ειδικά για τις ερχόμενες εκλογές η ιστοσελίδα https://www.8iouliou.gr/.

Σ' αυτήν την ιστοσελίδα μπορεί να βρει κανείς σήμερα πληροφορίες για την προεκλογική δραστηριότητα του ΚΚΕ, προεκλογικό υλικό, ομιλίες, σποτ και βίντεο του Κόμματος. Τα τελευταία αναρτώνται και στο επίσημο κανάλι του Κόμματος στο Youtube στη διεύθυνση: https://www.youtube.com/user/kkemedia.

Ειδική ιστοσελίδα για τις εκλογές «ανέβηκε» και στον ιστότοπο του «Ριζοσπάστη», στο https://www.rizospastis.gr. Και εδώ υπάρχουν διαθέσιμα τα κομματικά προεκλογικά υλικά και τα σποτ, καθώς και σύνδεσμοι προς δηλώσεις, ομιλίες και συνεντεύξεις του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, άρθρα του «Ριζοσπάστη» χρήσιμα για την πολιτική ζύμωση που πραγματοποιούν μπροστά στις εκλογές οι κομμουνιστές, οι οπαδοί και φίλοι του ΚΚΕ.

Η ιστοσελίδα επιτρέπει, επίσης, τη γρήγορη ανεύρεση των δημοσιευμάτων της στήλης «Ερώτηση - Απάντηση», που συμπυκνώνουν θέσεις και επιχειρήματα, σχετικά με ζητήματα και διλήμματα, που τίθενται άμεσα ή έμμεσα στον προεκλογικό αγώνα από άλλες πολιτικές δυνάμεις. Η πλοήγηση προς την εκλογική ιστοσελίδα γίνεται μέσω του εικονιδίου για τις εκλογές του Ιούλη 2019 στην πάνω δεξιά πλευρά οποιασδήποτε σελίδας του www.rizospastis.gr.

Ιστοσελίδα - φάκελο με όλες τις αναρτήσεις του για τις εκλογές της 7ης Ιούλη και τα προεκλογικά υλικά διαθέτει φυσικά και το πόρταλ του ΚΚΕ, 902.gr. Σ' αυτήν μπορεί να έχει κανείς πρόσβαση από το εικονίδιο για τις εκλογές, στην πάνω δεξιά γωνία της σελίδας του πόρταλ, στη διεύθυνση https://www.902.gr.

Η ιστοσελίδα του «Ριζοσπάστη» για τις εκλογές της 7ης Ιούλη
Η ιστοσελίδα του «Ριζοσπάστη» για τις εκλογές της 7ης Ιούλη
Εκείνο που χρειάζεται τώρα, είναι τα μέλη, οι οπαδοί και οι φίλοι του Κόμματος να αξιοποιήσουν στην προεκλογική ζύμωση υλικά και επιχειρήματα που είναι συγκεντρωμένα στις σελίδες αυτές, ώστε το ΚΚΕ να βγει ισχυρό και δυνατό για τον λαό την επόμενη μέρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ