Σάββατο 22 Ιούνη 2019 - Κυριακή 23 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Συγκεντρώσεις μπροστά στις εκλογές

Το Σάββατο 22 Ιούνη

-- Στις 9 μ.μ., στη Χαλκίδα, στο πάρκο Δέλτα (Νεάπολη), θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στην Αλεξανδρούπολη, στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, στις 9 μ.μ., στο πάρκο Αργώ (απέναντι από τη Μεραρχία), θα μιλήσουν ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, και ο Γιώργος Ροΐδης, αντιναύαρχος ε.α., υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή μουσική.

-- Στις 8.30 μ.μ., στο Ηράκλειο Κρήτης, σε συγκέντρωση στην πλ. Ελευθερίας, θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Στις 8 μ.μ., ο Σάκης Βαρδαλής, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Ζαγκλιβέρι.

Την Κυριακή 23 Ιούνη

-- Στην Κω, στις 7 μ.μ., στο Χάνι, θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΚΕ Κική Μακρή και Στέλιος Κριαράς.

Στις 12 μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη πολιτικών προσφύγων, στους Αμπελόκηπους.

Τη Δευτέρα 24 Ιούνη, στη Νάουσα, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Καρατάσου, θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κόμματος.

Την Τρίτη 25 Ιούνη, στις 8.30 μ.μ., στον Πύργο Ηλείας (κεντρική πλατεία), θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ