Παρασκευή 9 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή

- Στις 11 π.μ., ο Γιώργος Κρητικός θα μιλήσει σε σύσκεψη εργαζομένων στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας.

- Στις 12 μ., η Κωνσταντίνα Κούνεβα, υποψήφια βουλευτής στην Α' Αθήνας, θα μιλήσει σε συγκέντρωση με τις καθαρίστριες του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Alpha Bank, στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Αθήνα). Θα μιλήσει η Εφη Χαλιού, υποψήφια βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθήνας.

- Στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ποντίων Ηρώων, στη Δραπετσώνα, θα μιλήσει η Χρυσάνθη Αγάθου, υποψήφια βουλευτής στη Β' Πειραιά.

- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Τριών Ιεραρχών, στα Ασπρα Χώματα Νίκαιας, θα μιλήσει ο Στέλιος Μπενετάτος, υποψήφιος βουλευτής στη Β' Πειραιά.

- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Θεμιστοκλή, στο Ε' Διαμέρισμα Πειραιά, θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Κοτέας, υποψήφιος βουλευτής στη Β' Πειραιά.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης, στην πλατεία Βεάκη. Θα μιλήσει ο Αρης Πλωμαρίτης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

- Στις 7.30 μ.μ., ο Ρίζος Μαρούδας, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Γαλήνη.

- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Αγίου Στεφάνου, στον Ελευθεριάδη στη Δροσιά (Σολωμού 16). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Χριστοφόρου, υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική.

- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Κέντρου Νέας Ιωνίας οργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Καζαντζίδη. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθήνας και υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ «Vofafone» της ΤΟ Τηλεπικοινωνιών καλούν σε σύσκεψη στο καφενείο «Ηλιόπετρα» (Ελ. Βενιζέλου, Θησέως 99, Καλλιθέα). Θα μιλήσει η Νάντια Στεφανίδη, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας.

- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Σερβίων οργανώνει συγκέντρωση στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων. Θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη και θα χαιρετίσει ο Μανώλης Θεοδωρίδης, υποψήφιοι βουλευτές στην ΠΕ Κοζάνης.

- Στις 8 μ.μ., οι Δημήτρης Αγγελόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, και Κώστας Μουγκογιάννης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας, θα μιλήσουν σε σύσκεψη στου Λάππα και τα Σαγέικα.

- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Κατασκευών Ιωαννίνων, στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Νίκος Εξαρχος, υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων. Θα χαιρετίσει ο Θανάσης Νάκος, υποψήφιος βουλευτής.

- Στις 8.30 μ.μ., η Μαρία Κωστή, υποψήφια βουλευτής Λάρισας, θα μιλήσει στο Συκούριο.

- Στις 8.30 μ.μ., στην Ικαρία, στο Χρυσόστομο (καφενείο). Θα μιλήσει ο Λεωνίδας Βαρδαρός, υποψήφιος βουλευτής στον νομό Σάμου.

- Στις 8.30 μ.μ., οι ΚΟ Ανατολικού Διαμερίσματος Πάτρας στου Ρωμανού. Θα μιλήσει ο Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων.

- Στις 8.30 μ.μ., η ΚΟ Παραλίας - Βραχνέικων - Μεσσάτιδας στην Οβρυά, με ομιλητή τον Θάνο Μπίμπα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας. Θα χαιρετίσει η Αγγελική Ξυδία, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας.

- Στις 9 μ.μ., ο Χρήστος Kατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής, θα μιλήσει στον πεζόδρομο στον Λούρο Πρέβεζας.

Αύριο, Σάββατο

- Στις 11 π.μ., ο Χρήστος Δάβουλος, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας, θα μιλήσει στην Πάο Καλαβρύτων.

- Στις 12 μ., ο Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, θα μιλήσει στην Αγία Βαρβάρα Πάτρας.

- Στις 12 μ., στην Πολίχνη (μπουγατσάδικο «Πάνος») θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Alpha Bank και η ΚΟ Κηφισιάς, στα ΚΑΠΗ Νέας Κηφισιάς (Κηφισού & Αγραύλης). Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτής στην Α' Αθήνας.

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Μελισσίων στο πευκοδάσος της Ζωοδόχου Πηγής. Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, υποψήφια βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθήνας, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Παστέρ στο Πέραμα (πάνω από το 4ο Δημοτικό), θα μιλήσει η Στέλα Παπαοικονόμου, υποψήφια βουλευτής στη Β' Πειραιά.

- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (συντριβάνι), μπροστά από το εκλογικό περίπτερο στα Αμπελάκια, θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, υποψήφια βουλευτής στη Β' Πειραιά.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Παγκρατίου στην πλατεία Βαρνάβα. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Μπιργάλιας, υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθήνας.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Φαρμάκου - Χημικής Βιομηχανίας Αττικής, στο μουσείο Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ - Αγίων Ασωμάτων 31, Θησείο). Θα μιλήσει ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Στάθης Σταθουλόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

- Στις 8 μ.μ. στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Εθνικής Αντιστάσεως 33, Περιστέρι). Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, υποψήφια στον Δυτικό Τομέα Αθήνας.

- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Γαλατσίου, στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης.

- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Κυψέλης, στη Φωκίωνος Νέγρη. Θα μιλήσουν η Χριστίνα Σκαλούμπακα, υποψήφια βουλευτής στην Α' Αθήνας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

- Στις 8 μ.μ., η Ιφιγένεια Αθανασούλα, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας, θα μιλήσει στις Καμάρες Αιγιάλειας. Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Μποδιώτης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας.

- Στις 8.30 μ.μ., ο Λουκάς Αναστασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει στην Αγία Τριάδα Πάτρας.

- Στις 8.30 μ.μ., ο Νίκος Καραθανασόπουλος θα μιλήσει στην Κάτω Αχαγιά.

- Στις 8.30 μ.μ., ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, θα μιλήσει στο Λεόντιο Ερυμάνθου.

- Στις 9 μ.μ., ο Δημήτρης Μαντζουράτος, υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς - Ιθάκης, θα μιλήσει στη Σάμη (Δημοτικό Σχολείο).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ