Παρασκευή 9 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Οσοι πορεύονται με ανιδιοτέλεια δεν ξεχνούν την τάξη τους

Χρήστος Κασίμης, πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της ΛΑΕ

Τον Φλεβάρη του 2019 πήρα μια απόφαση ζωής. Αποφάσισα να μην τα παρατήσω, να μην αποστρατευτώ, να μην αφήσω τα όνειρά μας για έναν πιο δίκαιο κόσμο. Χωρίς να προέρχομαι από τον χώρο του ΚΚΕ, αποφάσισα να συστρατευτώ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και το ΚΚΕ, με όσους δηλαδή ονειρεύονται τον κόσμο όπως εγώ.

Στην ομιλία μου προς τους νέους μου συντρόφους στο Χαλάνδρι είχα αναφέρει: «Γνωρίζω ότι δεν είμαι ο μόνος με αυτούς τους προβληματισμούς. Τους ίδιους ή και παρόμοιους έχουν και άλλοι συναγωνιστές και συναγωνίστριες που έχουν και την ηθική βάση και την πολιτική συγκρότηση και τη διάθεση για αγώνα. Χωρίς να θέλω να κάνω μάθημα σε κανέναν, θέλω να πω ότι είναι κρίσιμο όσοι έχουμε τα ίδια όνειρα να παλεύουμε από το ίδιο μετερίζι».

Πριν μερικές ημέρες σε ευρεία σύσκεψη όπου συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές, στελέχη και αγωνιστές που συμπορεύτηκαν με το ΚΚΕ στη μάχη των πρόσφατων εκλογών, είδα με μεγάλη χαρά και συγκίνηση πάρα πολλούς παλιούς μου συντρόφους να κάνουν το βήμα και να τους συναντώ. Τι πιο ελπιδοφόρο να νιώθεις ότι όσοι με ανιδιοτέλεια πορεύονται, συνεχίζουν να παλεύουν για το δίκιο της τάξης τους μέχρι τη νίκη της.

Να ξαναβρεθούμε στους αγώνες με πιο δυνατό ΚΚΕ για μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ