Παρασκευή 9 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Ολοι και όλες στη μάχη του ψηφοδελτίου!

RIZOSPASTIS

Μετά και την επίσημη ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων από τον Αρειο Πάγο, ξεκινά η μάχη διακίνησης του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ με στόχο αυτό να φτάσει παντού, στους 427.000 ψηφοφόρους που το στήριξαν στις 21 Μάη και σε πολύ περισσότερους.

Ηδη από σήμερα καθορίζονται, σε εκλογικά περίπτερα και αλλού, ραντεβού μελών του Κόμματος και της ΚΝΕ, οπαδών και φίλων ώστε να προμηθευτεί ο καθένας και η καθεμία τα νέα ψηφοδέλτια και όλοι μαζί να συμβάλουν ώστε χέρι με χέρι να μπουν σε σπίτια, χώρους δουλειάς και εντέλει να καταλήξουν στις κάλπες στις 25 Ιούνη ενισχύοντας την 100% λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση της επόμενης μέρας.

Η διακίνηση του ψηφοδελτίου έρχεται να ενταχθεί στο πλατύ πολιτικό άνοιγμα που πραγματοποιούν οι Κομματικές Οργανώσεις, στο πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών, συσκέψεων και συγκεντρώσεων, στην επίμονη δουλειά άνθρωπο τον άνθρωπο που συνεχώς διευρύνεται και αναδεικνύει νέα περιθώρια.

Μια πρώτη «μεγάλη έφοδος» με τα ψηφοδέλτια θα γίνει και μέσω της πανεξόρμησης με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», με τους στόχους που μπαίνουν ακριβώς 2 βδομάδες πριν από τις εκλογές να είναι φιλόδοξοι, βοηθώντας έτσι να ενταθεί ακόμη περισσότερο η συζήτηση με τις θέσεις του Κόμματος απέναντι στα νέα κάλπικα διλήμματα, να αναδειχθεί το βασικό ζητούμενο που είναι να μη χαθεί ούτε μια ψήφος στην προσπάθεια να βγει πιο δυνατός ο λαός με πιο δυνατό ΚΚΕ.

Γιατί στις εκλογές της 25ης Ιούνη η δύναμη του λαού για να αντιμετωπίσει την αντιλαϊκή επίθεση που θα κλιμακωθεί την επομένη των εκλογών θα μετρηθεί στις ψήφους και το ποσοστό του ΚΚΕ. Σε αυτές τις εκλογές θα κριθούν ο αριθμός των αγωνιστών βουλευτών του ΚΚΕ που θα έχει στο πλάι του ο λαός, οι καλύτερες θέσεις μάχης που θα λάβει η πραγματική, η γνήσια, η μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση.

Σε αυτήν την υπόθεση δεν υπάρχει πολυτέλεια να χαθεί ούτε μία κόκκινη ψήφος! Οι άδειες κάλπες που θα ανοίξουν το πρωί της 25ης Ιούνη, πρέπει να ξαναγεμίσουν από πολύ περισσότερα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, από όλους όσοι ήδη το στήριξαν και ακόμα περισσότερους που παρότι το σκέφτηκαν, δεν το έκαναν πράξη.

Απέναντι στον άδικο εκλογικό νόμο που κλέβει έδρες για λογαριασμό του πρώτου κόμματος δίνουμε αποστομωτική απάντηση με χιλιάδες ψήφους στο ΚΚΕ. Κανένας εργαζόμενος, λαϊκός άνθρωπος, νέος και νέα, που ψήφισε ΚΚΕ στις 21 Μάη ή έχει αποφασίσει τώρα να ψηφίσει ΚΚΕ, να μην τη χαραμίσει.

Υπενθυμίζεται ότι τα παραπάνω αφορούν τα ΝΕΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ με τα οποία θα διεξαχθούν οι εκλογές της 25ης Ιούνη, στα οποία οι υποψήφιοι αναγράφονται όχι με αλφαβητική σειρά, αλλά με λίστα που διαμορφώνει κάθε πολιτικό κόμμα. Χρειάζεται προσοχή να μη χρησιμοποιηθούν τα παλιά ψηφοδέλτια των εκλογών της 21ης Μάη. Αν κάποιος κατά λάθος ψηφίσει με αυτό το ψηφοδέλτιο, θα βγει ΑΚΥΡΟ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ