Παρασκευή 5 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Πρωτιά για τις ταξικές δυνάμεις στις αρχαιρεσίες

Στην πρώτη θέση στις εκλογές στους Συλλόγους Υπαλλήλων στο υπουργείο Τουρισμού και στο υπουργείο Ανάπτυξης αναδείχθηκαν τα ψηφοδέλτια που στήριξαν οι ταξικές δυνάμεις, ενισχυμένα σε ψήφους και ποσοστά. Στις αρχαιρεσίες, που έγιναν και στις δύο περιπτώσεις στις 27/6, οι εργαζόμενοι απαίτησαν με την ψήφο τους πιο μαχητικούς και διεκδικητικούς Συλλόγους, που θα υπερασπίζονται τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις τους, θα παλεύουν για την ανάκτηση όλων των απωλειών, για καλύτερες εργασιακές συνθήκες, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Στον Σύλλογο Υπαλλήλων Υπουργείου Τουρισμού, η «Αγωνιστική Συνεργασία» έλαβε 83 ψήφους (από 76) και εξέλεξε 3 έδρες (όσες είχε) στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» κατέλαβε 2 έδρες (από 4 που είχε). Από μία έδρα εξέλεξαν οι παρατάξεις «Ισότητα και Ενότητα» και «Ενωτική Δράση».

Στον Σύλλογο Υπαλλήλων Υπουργείου Ανάπτυξης, η «Αγωνιστική Συνδικαλιστική Ενότητα» έλαβε 95 ψήφους (από 53 το 2017) και κατέλαβε 4 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο (από 3). Αντίστοιχα, για την Ομοσπονδία έλαβε 105 ψήφους (από 83) και εξέλεξε 11 αντιπροσώπους (από 8).

Η παράταξη «Συσπείρωση» εξέλεξε 3 έδρες στο ΔΣ (από 2) και 5 αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία (όσους είχε). Η «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση» δεν εξέλεξε έδρα στο ΔΣ (είχε 2), ενώ εξέλεξε 2 αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία (δεν είχε κανέναν).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ