Δευτέρα 8 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τροχαία με τέσσερις νεκρούς

Τροχαίο με δύο νεκρούς σημειώθηκε χτες τα ξημερώματα στην Περιφερειακή Οδό Λάρισας - Αγιάς, στο ύψος του Γερακαρίου. Οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε εκτός οδοστρώματος. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες. Δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, ήταν νεκρά, ενώ ακόμη ένα μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο.

Επίσης, ένας αγρότης έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε, στην περιοχή Πέρα Βρύση στον Πύργο Ηλείας. Στο σημείο μετέβησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα. Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε και στην περιοχή Καλλιθέα Ρόδου, όταν ένα επιβατικό Ι.Χ. εξετράπη από την πορεία του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και απεγκλώβισαν έναν νεκρό άντρα. Στην επιχείρηση συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Επίσης, κυκλοφοριακά προβλήματα σημειώθηκαν χτες στην Αττική Οδό από το αεροδρόμιο έως λίγο μετά την Κάντζα, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος μεταξύ ενός βαν και δίκυκλου, που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις άνθρωποι. Μεγάλες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία παρατηρούνταν από το ύψος της Παιανίας μέχρι το ύψος της Κάντζας, όπου σημειώθηκε το τροχαίο. Εξάλλου, σημαντικές καθυστερήσεις συνάντησαν οι οδηγοί και στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω καραμπόλας τεσσάρων οχημάτων κοντά στη διώρυγα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ