Τρίτη 9 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «PD SOLUTIONS»
Σε ετοιμότητα για νέα απεργία

Απεργία την Πέμπτη 11/7 ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στην «PD Solutions» (PDS, θυγατρική της Τράπεζας Πειραιώς), όπως έχουν αποφασίσει στη Γενική Συνέλευσή τους, διεκδικώντας την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης που να καλύπτει όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας.

Οι εργαζόμενοι έχουν ζητήσει συνάντηση από την εργοδοσία για το θέμα της ΣΣΕ μέχρι τις 11/7. Εφόσον η εργοδοσία δεχτεί, τη μέρα της συνάντησης θα γίνει στάση εργασίας και νέα Γενική Συνέλευση, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω δράση τους. Σε περίπτωση που η εργοδοσία αρνηθεί, τότε θα πραγματοποιήσουν τη νέα απεργία.

Μέχρι τώρα έχουν γίνει τρεις συναντήσεις με την εργοδοσία, η οποία αρνείται να ικανοποιήσει το αίτημα των εργαζομένων. Το κλαδικό Σωματείο και η Σωματειακή Επιτροπή προβάλλουν τα αιτήματα: Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Εξω τα «δουλεμπορικά» από την PDS. Αμεση πρόσληψη όλων των εργαζομένων απευθείας από την PDS. Να δοθούν αυξήσεις σε όλους τους εργαζόμενους. Κανείς κάτω από 751 βασικό μισθό. Να αυξηθεί ο χρόνος του διαλείμματος σε 15 λεπτά για κάθε δύο ώρες εργασίας κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ