Τρίτη 16 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Προβλήματα στέγασης νηπιαγωγείων

Το σοβαρό πρόβλημα της στέγασης του 1ου Νηπιαγωγείου καθώς και άλλων σχολικών μονάδων αναδεικνύει η Ενωση Γονέων Μαθητών Ιωαννίνων σε ανακοίνωσή της.

Οπως σημειώνει, το 4ο Δημοτικό Ανατολής είναι αμφίβολο αν και πώς θα λειτουργήσει τη νέα σχολική χρονιά, ενώ έχει ιδρυθεί και θα έπρεπε να λειτουργεί από την προηγούμενη.

Το 1ο Νηπιαγωγείο καθώς και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΣΑΠ αποφασίστηκε από πέρσι να στεγαστούν στο χώρο του παλιού «Χατζηκώστα» σε προκάτ, αφού γίνουν οι απαραίτητες διοικητικές και τεχνικές παρεμβάσεις. Φέτος φτάσαμε ξανά στο «παρά πέντε» και δεν έχει γίνει η παραμικρή παρέμβαση στο χώρο, ενώ μεθοδεύονται καταστάσεις για μία μεσοβέζικη λύση.

Η Ενωση Γονέων τονίζει ότι η λύση είναι η παραμονή του 1ου Νηπιαγωγείου και του ΣΑΠ στους χώρους που τώρα στεγάζονται, μέχρι να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις που σχεδιάζονται στο χώρο του παλιού «Χατζηκώστα», με τα κτίρια και τον περιβάλλοντα χώρο έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές.

Καλεί τους γονείς των μαθητών και όλους τους γονείς της πόλης να προστατεύσουν το δικαίωμα των μαθητών στην Εκπαίδευση, σε χώρους κατάλληλα διαμορφωμένους για την επιτέλεση του εκπαιδευτικού έργου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ