Παρασκευή 19 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΥΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Νέες κινητοποιήσεις για την επαναπρόσληψη των συμβασιούχων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χτεσινή δίωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης - Αποχέτευσης Καλαμάτας, με αίτημα την επαναπρόσληψη των 26 απολυμένων συμβασιούχων.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑ Καλαμάτας, με τη συμμετοχή εργαζομένων από όλες τις ΔΕΥΑ της Μεσσηνίας.

Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται με νέα στάση εργασίας σήμερα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί και Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑ Μεσσηνίας.

Δυναμώνει η αλληλεγγύη από όλη την Ελλάδα

Επιστολές στήριξης του αγώνα για την επαναπρόσληψη των συμβασιούχων κοινοποίησαν στο Σωματείο τους συνδικάτα και σωματεία εργαζομένων από 24 δήμους της χώρας, καθώς και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ.

Την κοινή επιστολή των 24 σωματείων υπογράφουν τα Συνδικάτα Εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής, Μαγνησίας, Λάρισας, Αχαΐας, Θεσσαλονίκης, Αρτας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, το Σωματείο Υπάλληλων δήμου Πάτρας, τα Σωματεία Εργαζομένων στους δήμους Πετρούπολης, Περάματος, Ελευσίνας - Ασπροπύργου - Μάνδρας, Αγ. Αναργύργων, Λυκόβρυσης - Πεύκης, Καισαριανής, Ηλιούπολης, Φυλής, Βόρειας Εύβοιας, Κορυδαλλού, Λήμνου, Ικαρίας και Φούρνων, Καλυμνίων, το Σωματείο Εργαζομένων Καθαριότητας Δήμου Πάτρας, το Σωματείο Εργαζομένων Οδηγών Πάτρας.

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι έχουν συγκεντρώσει πάνω από χίλιες υπογραφές στήριξης, ενώ δήλωση στήριξης του αγώνα τους έκανε και ο πρώην δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγής Κουμάντος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ