Παρασκευή 23 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
«Καμπάνα» για έναν...

Δύο προβλήματα που απασχολούσαν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, έλαβαν χτες τέλος. Τα προβλήματα είχαν να κάνουν με τον Ζε Ελίας και τη φάση στον αγώνα με την Ξάνθη, όπου ως γνωστών, είχε κτυπήσει τον Ζωγραφάκη, καθώς και με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο και τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με το Αιγάλεω.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος παίκτης του πειραϊκού συλλόγου, τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή, με πέντε αγωνιστικές αποκλεισμό, καθώς στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν αρχηγός της ομάδας. Η ποινή ήταν αναμενόμενη καθώς ίδια ποινή είχε επιβληθεί και στον Τάκη Γκώνια για παρόμοια φάση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τώρα, ο Ζε Ελίας, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους την 10η αγωνιστική και αφού θα έχει χάσει τους αγώνες με Εθνικό Αστέρα, Παναθηναϊκό, ΟΦΗ, Ακράτητο και Αιγάλεω ή Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Από την άλλη, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος απαλλάχτηκε, όπως και ο Ολυμπιακός, για τη φάση του πέναλτι στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, αλλά και τις δηλώσεις που έκανε την επόμενη μέρα του αγώνα. Ο Αθλητικός Δικαστής, δέχτηκε ότι ο Γιαννακόπουλος με τις δηλώσεις του αυτές έδειξε ότι μετάνιωσε, ενώ για τη φάση την ίδια αναφέρεται πως μόνο ο διαιτητής του αγώνα είναι υπεύθυνος για να κρίνει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ