Παρασκευή 26 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Σύμμαχος...

Αλλον ένα σύμμαχο βρήκε η κυβέρνηση της ΝΔ στο σχέδιο της για «μια χώρα που πρέπει να γίνει φιλική για επενδύσεις» και για «μεταρρυθμίσεις που βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας».

Αυτός δεν είναι άλλος από τη συνδικαλιστική μαφία στην ηγεσία της ΓΣΕΕ, που με ανακοίνωσή της σημειώνει ως βασικό στόχο το επόμενο διάστημα την «έξοδο της χώρας από την κρίση», και την ίδια ώρα τα όποια αιτήματα διατυπώνονται για τους εργαζόμενους μπαίνουν σαν «την απαιτούμενη αφετηρία για την ανάκαμψη της οικονομίας».

Παράλληλα η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ δεν βγάζει τσιμουδιά για τον νέο συνδικαλιστικό νόμο, που πατάει σε προηγούμενο του ΣΥΡΙΖΑ και έχει στόχο να πάει ένα βήμα παραπέρα την ωμή παρέμβαση του κράτους και της εργοδοσίας στις γραμμές των σωματείων. Και πώς να πει κάτι, όταν τη μέρα που ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ ψήφιζαν από κοινού τον αντίστοιχο νόμο η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ όχι μόνο αρνήθηκε να πάρει απόφαση για απεργία, προσπαθώντας να επιβάλει σιγή νεκροταφείου, αλλά παράλληλα σιγόνταρε, με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ να δηλώνει πως «η απεργία έχει φάει τα ψωμιά της».

Να γιατί επιβάλλεται να ξεμπερδεύουν οι εργαζόμενοι μ' αυτές τις δυνάμεις και να συσπειρωθούν με τις ταξικές δυνάμεις, το ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ