Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Οι εκδηλώσεις αυτές τις μέρες

Συνεχίζεται το καλοκαιρινό ταξίδι του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» με πολύμορφες εκδηλώσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας. Το πρόγραμμα γι' αυτές τις μέρες έχει ως εξής:

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στην Παλαιόχωρα Χανίων ολοκληρώνεται το τουρνουά ποδοσφαίρου με σύνθημα «Βάλε γκολ στο φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά!». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης παρουσίαση project μαθητών με τίτλο «Η ιστορία του τόπου μας - Οι αγώνες του λαού μας ενάντια στο φασισμό» και προβολή ταινίας.

Σήμερα και αύριο

-- Στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας ξεκινούν σήμερα οι διήμερες εκδηλώσεις με τουρνουά 5x5, στις 7 μ.μ. στο δημοτικό γηπεδάκι. Το πρόγραμμα συνεχίζεται αύριο με τουρνουά 3x3, την ίδια ώρα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο. Αύριο θα γίνει επίσης στην κεντρική πλατεία στο Καινούργιο, στις 9 μ.μ., εκδήλωση που περιλαμβάνει ομιλία από την Μαριάνθη Παπαγαλάνη, μέλος του ΣΠ Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ, και παραδοσιακό γλέντι. Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση με τίτλο «Το πρότυπο του αθλητή μέσα και έξω από τα γήπεδα».

Πέμπτη 8 Αυγούστου

-- Στο Καραβόσταμο Ικαρίας, στο Ρέμα, στις 9 το βράδυ. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Στο χώρο θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις, βιντεοπροβολές, θα υπάρχει εκθεσιακό υλικό, έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής», στέκι μαθητών και νεολαίας και παιδότοπος για τις μικρές ηλικίες. Επίσης πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα του Βαγγέλη Κορακάκη.

-- Στις Μοίρες Ηρακλείου, στις 8.30 μ.μ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολιτική ομιλία από τον Θοδωρή Βασιλάκη, στέλεχος της ΚΝΕ, και συναυλία από μαθητικό σχήμα. Την εκδήλωση θα κλείσει ο μεγάλος Κρητικός καλλιτέχνης Αντώνης Φραγκιαδάκης με το λαούτο του.

Παρασκευή 9 Αυγούστου

Στη Χίο, στην πλατεία Βουνακίου στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Αρης Πλωμαρίτης, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει μεγάλο λαϊκό γλέντι με τους Τσατσαρώνη Γιάννη, Καβύρη Παντελή και Ντάικο Γιώργο. Στον χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχουν έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής», θεματικές εκθέσεις και παιδότοπος. Επίσης θα πραγματοποιηθεί παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού στον κήπο της Χίου.

Κυριακή 11 Αυγούστου

Στη Θάσο, στην Αποθήκη Λιμεναρίων, με ομιλία από τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ. Συναυλία με τους Στάθη Δρογώση και Μανώλη Φάμελλο.

Δευτέρα 12 Αυγούστου

Στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, στο λιμάνι στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Δήμας, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία από ροκ μαθητικό συγκρότημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ