Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με παλιούς και νέους «κόφτες» κλιμακώνουν τις πιέσεις και τους πλειστηριασμούς

  • Βήμα βήμα ενεργοποιείται η νομοθεσία για τον αποκλεισμό ή την εκδίωξη χιλιάδων λαϊκών νοικοκυριών από την υποτυπώδη προστασία της α' κατοικίας
  • Σε αγωνιστική ετοιμότητα για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας καλεί το ΠΑΜΕ
  • Ενα νέο «ξεσκαρτάρισμα» όσων δανειοληπτών είχαν ενταχθεί τα προηγούμενα χρόνια στις διάφορες εκδοχές του νόμου Κατσέλη ετοιμάζουν κυβέρνηση - τράπεζες και επιχειρηματικοί όμιλοι, με στόχο να αρθεί η δικαστική προστασία για όσους δεν πληρούν πλέον τα τυπικά εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. Ανοίγει έτσι ο δρόμος για μαζικούς πλειστηριασμούς, με πρόσχημα την αντιμετώπιση των «στρατηγικών κακοπληρωτών».
  • Η κλιμάκωση της επίθεσης, που ακουμπάει χιλιάδες οφειλέτες από τα λαϊκά στρώματα, προβλέπεται από τη νομοθεσία που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και εφαρμόζει η ΝΔ, η οποία ετοιμάζεται να επεκτείνει και το νομικό πλαίσιο για την καταστολή όσων υπερασπίζονται τη λαϊκή κατοικία.
  • Οι «κόφτες» με την απευθείας διασταύρωση των φορολογικών και περιουσιακών στοιχείων ισχύουν ήδη με τη νέα πλατφόρμα που τέθηκε σε λειτουργία από 1/7/2019 και προβλέπει αυστηρότερους όρους ένταξης, ενώ το όλο σύστημα «προστασίας» έχει ημερομηνία λήξης την 31η Δεκέμβρη 2019.

ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ