Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ»
Αγωνιστικές δράσεις για μόνιμη και σταθερή δουλειά
  • Σε στάση εργασίας (12.30 μ.μ. έως 2.30 μ.μ.) προχωρούν σήμερα, Τετάρτη, οι εργαζόμενοι μέσω του προγράμματος «κοινωφελούς εργασίας» του ΟΑΕΔ στο δήμο Ηρακλείου Κρήτης. Στο πλαίσιο της στάσης θα κάνουν συγκέντρωση, στη 1 μ.μ., στα γραφεία του ΟΑΕΔ (λεωφ. Κνωσού). Μεταξύ άλλων, διεκδικούν μόνιμη και σταθερή δουλειά, ίσες αμοιβές και δικαιώματα με τους συναδέλφους τους, ασφάλιση και πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από την πρώτη μέρα εργασίας. Την υποστήριξή της στην κινητοποίηση και τα αιτήματά της εκφράζει η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ.
  • Σε σύσκεψη καλεί η Επιτροπή Αγώνα των εργαζομένων της «κοινωφελούς εργασίας» στο δήμο Ρόδου το Σάββατο 21/9, στις 12 μ., στο Εργατικό Κέντρο. «Είμαστε εργαζόμενοι και όχι "ωφελούμενοι"», τονίζει η Επιτροπή στο κάλεσμά της και διεκδικεί σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους.
  • Τη στήριξη των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων μέσα από το πρόγραμμα της «κοινωφελούς εργασίας» στην Περιφέρεια Αττικής εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ). «Η τεράστια υποστελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, όπως και των άλλων Περιφερειών, δείχνει τις μεγάλες ανάγκες σε μόνιμο προσωπικό, προκειμένου να μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες υλοποίησης των αρμοδιοτήτων», σημειώνει.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ