Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 2 - FOOTBALL LEAGUE
Δόθηκε λύση στο θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών

Το θέμα είχε αναδείξει με πρωτοβουλίες του ο ΠΣΑΠ

Μετά από πρωτοβουλίες του ΠΣΑΠ δόθηκε λύση στο θέμα της ασφάλισης των παικτών δεύτερης και τρίτης κατηγορίας

Eurokinissi

Μετά από πρωτοβουλίες του ΠΣΑΠ δόθηκε λύση στο θέμα της ασφάλισης των παικτών δεύτερης και τρίτης κατηγορίας
Μετά και τις πρωτοβουλίες του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), βρέθηκε λύση στο σημαντικό ζήτημα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη Super League 2 και στη Football League και οι οποίοι λίγες μέρες πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων αυτών παρέμεναν ανασφάλιστοι.

Ο ΠΣΑΠ με ανακοίνωσή του ανέδειξε τα προβλήματα μέχρι και επιβίωσης και τις άθλιες συνθήκες που αντιμετωπίζουν πολλά μέλη του, και κάλεσε τους ποδοσφαιριστές της Super League 1 να αφιερώσουν τα πρώτα λεπτά των αγώνων της 4ης αγωνιστικής, η οποία διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο, στους ανασφάλιστους συναδέλφους τους από τη δεύτερη και την τρίτη κατηγορία. Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ έγινε πράξη από τους ποδοσφαιριστές των μεγάλων ομάδων, οι οποίοι παρέμειναν ακίνητοι στο πρώτο λεπτό των αγώνων τους.

«Πορευόμαστε ενωμένοι και διεκδικούμε τα αυτονόητα. Ασφαλιστική κάλυψη για τους συναδέλφους μας στη Super League 2, Football League και τα προστατευόμενα μέλη τους. Ποτέ ξανά ποδοσφαιρικός αγώνας με ανασφάλιστους εργαζόμενους ποδοσφαιριστές. Για εμάς, όταν πονάει ένας ποδοσφαιριστής, πονάμε όλοι», ανέφερε μεταξύ άλλων το σχετικό κάλεσμα του ΠΣΑΠ.

Επειτα από όλα αυτά, όπως ανακοίνωσε η Λίγκα των ομάδων της Super League 2 και της Football League, το θέμα της ασφάλισης των παικτών λύθηκε και από τη Δευτέρα 23/9 είναι πλέον ασφαλισμένοι ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων, αλλά και της χτεσινής 4ης φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου συμμετείχαν ομάδες των δύο κατηγοριών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ