Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Την έκπληξη η Βέροια

Η πρόκριση της Βέροιας επί του Λεβαδειακού ξεχώρισε στο χτεσινό «πρώτο πιάτο» της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, της οποίας το κυρίως μέρος του προγράμματος διεξάγεται σήμερα.

Η ομάδα της Ημαθίας, σε έναν αγώνα στην έδρα της ο οποίος έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, νίκησε 3-0 τους Βοιωτούς και πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Εκεί θα βρεθεί και η Παναχαϊκή, που αν και φαβορί τα χρειάστηκε μέχρι να κάμψει την αντίσταση του Ιωνικού στη Νίκαια και να επικρατήσει με 2-1. Το «εισιτήριο» της πρόκρισης σφράγισαν επίσης τα Τρίκαλα, που νίκησαν 1-0 τη Δόξα Δράμας εντός έδρας.

  • Η αναμέτρηση του Αιγάλεω με τον Εργοτέλη ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 4ης φάσης. Στους υπόλοιπους αγώνες η Καβάλα υποδέχεται τα Χανιά, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα δοκιμάζεται στον Ασπρόπυργο. Οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 16.00. Αύριο Πέμπτη θα διεξαχθεί ο αγώνας Πανθηραϊκός - Πλατανιάς (11.00), ενώ για τις 2/10 έχουν μεταφερθεί οι αγώνες Ιαλυσός - Κέρκυρα και Αετός Ορφανού - Απόλλων Λάρισας.
  • Σε εξ αναβολής αγώνα για την 3η φάση, ο οποίος διεξάγεται σήμερα, η Αταλάντη υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στην 4η φάση τον Απόλλωνα Πόντου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ