Τρίτη 1 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κομβικό ταξίδι στο Βελιγράδι

Με καλή ψυχολογία μετά την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην περσινή φιναλίστ Τότεναμ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 στην πρεμιέρα στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε στο Βελιγράδι με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα (22.00 - Cosmote Sport 2) για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο Champions League. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς (γνωστού στους Ελληνες φιλάθλους από τη θητεία του στον Πανιώνιο) θεωρείται ο βασικός αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» στη μάχη για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League, γεγονός που προσδίδει μεγάλη σημασία στον αγώνα.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας σε γενικές γραμμές είναι στα μέτρα του, σε αντίθεση με Τότεναμ και Μπάγερν Μονάχου. Ανάλογα δε με το αποτέλεσμα στο ντέρμπι των δύο φαβορί στο Λονδίνο (22.00 - Cosmote Sport 3), η ελληνική ομάδα με «διπλό» στο Βελιγράδι θα έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται μέχρι και πρόκριση στα νοκ άουτ του Champions League.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος ο Μπρούνο, ενώ επιστρέφουν και οι Μεριά, Βαλμπουενά, Μασούρας και Ραντζέλοβιτς, οι οποίοι για λόγους ξεκούρασης δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με τη Λαμία. Θα απουσιάσει ο Σισέ, που υποφέρει από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Aλλοι αγώνες της βραδιάς: 19.55: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπριζ. 22.00: Γιουβέντους - Λεβερκούζεν, Γαλατασαράι - Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι - Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Λοκομοτίβ Μόσχας - Ατλέτικο Μαδρίτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ