Τρίτη 1 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Χωρίς νικητή το ντέρμπι «Δικεφάλων»

Η ισοπαλία στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, το «διπλό» της Λάρισας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και οι νέες νίκες για Ξάνθη και ΟΦΗ ήταν τα αποτελέσματα που ξεχώρισαν στην 5η αγωνιστική της Super League.

Στο ΟΑΚΑ, σε ένα από τα καλύτερα ντέρμπι των τελευταίων χρόνων, με συναρπαστική εξέλιξη και γεμάτο φάσεις και θέαμα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι 2-2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, προηγήθηκαν δύο φορές με σκόρερ τον Σφιντέρσκι (18', 58'), ενώ έχασαν και πέναλτι με τον Μπίσεσβαρ (25') και σωρεία άλλων ευκαιριών για να «καθαρίσουν» τον αγώνα. Από την άλλη η ΑΕΚ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, κυρίως στην άμυνα, στο δεύτερο ημίχρονο όμως ισορρόπησε και ισοφάρισε και τις δύο φορές που προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ, πρώτα με τον Τσιγκρίνσκι (54') και μετά με τον Ντέλετιτς (78'), ενώ της ακυρώθηκε γκολ του Μάνταλου ως οφσάιντ. Γενικότερα τα παράπονα για τη διαιτησία δεν έλειψαν εκατέρωθεν.

Τα άλλα αποτελέσματα: ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 3-1, Ξάνθη - Βόλος 3-1, Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 0-1, Αρης - Λάρισα 2-3, Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-0, Ολυμπιακός - Λαμία 2-0.

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 13, Ξάνθη 12, ΠΑΟΚ 11, ΟΦΗ 10, ΑΕΚ 10, Βόλος 9, ΑΕΛ 7, Αρης 5, Ατρόμητος 5, Παναθηναϊκός 5, Αστέρας Τρίπολης 3, Λαμία 3, Παναιτωλικός 0, Πανιώνιος -2.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ