Παρασκευή 18 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΝΕΟΛΑΙΑ
Κάλεσμα γνωριμίας των σπουδαστών των Δημοσίων ΙΕΚ με τον Σύλλογό τους

Με το άνοιγμα των Δημοσίων ΙΕΚ, ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής (ΣΥΣΔΙΕΚ) διοργανώνει αυτό το διάστημα περιοδείες στις σχολές, καλώντας τους σπουδαστές να γνωρίσουν τα δικαιώματά τους και τον Σύλλογο και να συσπειρωθούν σε αυτόν.

«Ο Σύλλογος είμαστε εμείς, οι σπουδαστές στα Δημόσια ΙΕΚ της Αττικής! Ολους εμάς, ανεξαρτήτως ειδικότητας, ηλικίας, φύλου κ.λπ., μας ενώνουν τα όνειρά μας για μια καλύτερη ζωή, για δουλειά με δικαιώματα. Παλεύουμε καθημερινά για τη ζωή μας, για να σπουδάζουμε, για το μεροκάματο, για να στηρίξουμε τις οικογένειές μας, ώστε να εξασφαλίσουμε μια αξιοπρεπή ζωή για εμάς και τους δικούς μας. Μας ενώνει η ανάγκη να μάθουμε την ειδικότητα που επιλέξαμε. Να τη μάθουμε σωστά, έχοντας βιβλία και εργαστήρια. Να μπορούμε να σπουδάζουμε χωρίς να βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Να κάνουμε πρακτική άσκηση με κατοχυρωμένα δικαιώματα και αξιοπρεπή μισθό. Να μπορούμε να δουλέψουμε σε αυτό που σπουδάσαμε», σημειώνει χαρακτηριστικά ο ΣΥΣΔΙΕΚ στο κάλεσμα που μοιράζει στους σπουδαστές.

Στο φυλλάδιο ο ΣΥΣΔΙΕΚ παρουσιάζει αναλυτικά τη δράση του και τα αιτήματά του και καλεί τους σπουδαστές να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του:

Τηλ. επικοινωνίας: 6988069521 Κώστας. Instagram: sysdiek_attikis. Email: sysdiek@gmail.com. Site: sysdiek-attikis.blogspot.gr. Στέκι Συλλόγου Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ: Κοίλης 13, Πετράλωνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ