Παρασκευή 18 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ

Ποικίλες εκδηλώσεις και συσκέψεις προγραμματίζουν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε διάφορες περιοχές αυτές τις μέρες.

Συγκεκριμένα:

  • Σήμερα, Παρασκευή, στις Σέρρες, γίνεται σύσκεψη με θέμα «Αντεπίθεση, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, το σοσιαλισμό», στα γραφεία του ΚΚΕ, με ομιλήτρια την Νικολέτα Θεογνώστου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.
  • Αύριο, Σάββατο, το Τομεακό Συμβούλιο Μεσσηνίας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή, με θέμα «Τα κέρδη τους καταστρέφουν τη ζωή μας και το περιβάλλον. Μπορούμε να τους εμποδίσουμε, να τους ανατρέψουμε». Η εκδήλωση γίνεται στον Πολυχώρο Δημιουργίας της ΚΝΕ «Μικρόβιο - Γιώργος Βουβαλέας», στην Καλαμάτα, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Παναγιώτη Μερτίκα, μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ και καθηγητή Φυσικής.
  • Την Κυριακή 20 Οκτώβρη:

-- Οι Τομεακές Οργανώσεις Λάρισας της ΚΝΕ και η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών διοργανώνουν ιστορικό περίπατο με αφορμή τα 75 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης, με σύνθημα «Το χώμα που πατάς λευτέρωσαν με αγώνα ΕΑΜ - ΕΠΟΝ - ΕΛΑΣ». Ο περίπατος θα ξεκινήσει στις 11 π.μ., από τους έξι δρόμους.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Εργατικού Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «#THINK_OUTSIDE_THE_BOX: Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, το σοσιαλισμό», στις 6 μ.μ. στην ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51), με ομιλητή τον Φρίξο Μπρούζγο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Οι Μαθητικές Οργανώσεις Βέροιας, στις 6 μ.μ., παίζουν το παιχνίδι «Ακου τι είπαν», στο δημαρχείο της Βέροιας.

-- Οι Μαθητικές Οργανώσεις Κατερίνης, στις 6 μ.μ., διοργανώνουν σύσκεψη με θέμα «Τι σχολείο έχουμε ανάγκη σήμερα;», στην καφετέρια «Λίντο», με ομιλήτρια την Αρχοντία Παπαγεωργίου, Γραμματέα της Τομεακής Οργάνωσης Πιερίας της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ