Τρίτη 4 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ονειρο ή εφιάλτης;

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου»

«Σάρκα και οστά» παίρνει σήμερα το... όνειρο πολλών παιχτών του Παναθηναϊκού να βρεθούν στο «Μπερναμπέου» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αιτία ο αγώνας για τη 2η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 21.45 (ΜΕΓΚΑ) οι περσινοί δευτεραθλητές Ελλάδας, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν σε μια «καυτή» έδρα τη «βασίλισσα», έχοντας ως μοναδικό στόχο να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οπως δήλωσε κατά τη χτεσινή αναχώρηση της «πράσινης» αποστολής για την Ισπανία ο Πάολο Σόουζα, όλα μπορούν να συμβούν: «Η μπάλα είναι στρογγυλή και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Το παιχνίδι είναι δύσκολο όπως και κάθε παιχνίδι της διοργάνωσης. Η Ρεάλ είναι ομάδα ποιότητας και υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ αυτής και του Παναθηναϊκού. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή». Οσον αφορά στο έμψυχο υλικό του «τριφυλλιού», ο Κυράστας αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να μην έχει σήμερα στη διάθεσή του τους τραυματίες (από το ματς με τον Ολυμπιακό) Μπασινά και Κωνσταντίνου.

Από την πλευρά τους οι Ισπανοί θεωρούν τον Παναθηναϊκό επικίνδυνη ομάδα, τουλάχιστον σύμφωνα με τις δηλώσεις του τεχνικού τους, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε: «Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλή ομάδα και αυτό το ξέρουμε καλά στη Ρεάλ. Εχω ήδη προειδοποιήσει τους παίκτες μου για να μη βρεθούμε προ εκπλήξεων. Εδώ και είκοσι χρόνια είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα στα κύπελλα Ευρώπης». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ραούλ: «Κανείς δεν ασχολείται με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι Ελληνες μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος για μας. Τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλό τους και αυτό λέει πολλά. Πρέπει να παίξουμε σοβαρά για να πάρουμε τη νίκη που ουσιαστικά θα μας εξασφαλίσει την πρόκριση».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα τα παιχνίδια Πόρτο - Σπάρτα Πράγας, Αρσεναλ - Γιουβέντους, Μπάγερ Λεβερκούζεν - Λα Κορούνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ