Τετάρτη 27 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
MΠΑΣΚΕΤ
Πιτίνο μέχρι το 2021 στον ΠΑΟ

Και επίσημα επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ο Ρικ Πιτίνο, καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε χτες τη σύναψη συνεργασίας με τον Αμερικανό κόουτς μέχρι το 2021.

Θυμίζουμε ότι ο Πιτίνο πρώτη φορά είχε αναλάβει καθήκοντα στον Παναθηναϊκό πριν από σχεδόν ένα χρόνο, στα μέσα της περσινής σεζόν, αντικαθιστώντας τον Τσάβι Πασκουάλ μέχρι τη λήξη της σεζόν και οδηγώντας την ομάδα σε μια κατά γενική ομολογία απόλυτα επιτυχημένη πορεία.

Ο Αμερικανός τεχνικός πρόσφατα ανέλαβε και την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, με στόχο να την οδηγήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, προσπάθεια η οποία θα δοθεί στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά όπου θα συμμετάσχει η Εθνική.

Περιστέρι: Λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου να επισημοποιηθεί η λύση της συνεργασίας του Περιστερίου με τον Ηλία Ζούρο. Ο Ελληνας τεχνικός απ' ό,τι φαίνεται θα πληρώσει το «μάρμαρο» για τη βαριά ήττα από τον Αρη, παρά το γεγονός ότι η συνολική μέχρι τώρα πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι πολύ καλή. Παράλληλα, επιστρέφει στο τεχνικό τιμ του Περιστερίου ο Γιάννης Καλαμπόκης, μετά τη θητεία του στο τιμ της Εθνικής ομάδας.

All Star Game: Στο Ηράκλειο, στο κλειστό «Δύο Αοράκια» στις 8 και 9 Φλεβάρη, θα διοργανωθεί το 24ο All Star Game, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Η διοργάνωση επιστρέφει στο Ηράκλειο μετά από 10 χρόνια και στην Κρήτη μετά από 6 (το 2014 είχε γίνει στα Χανιά). Στο ίδιο γήπεδο, στα «Δύο Αοράκια», μια βδομάδα μετά (Κυριακή 16 Φλεβάρη) θα διεξαχθεί και ο τελικός του Κυπέλλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ