Σάββατο 7 Δεκέμβρη 2019 - Κυριακή 8 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΛΩΝΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΛΩΝΗΣ
ΦΩΤΟ

Το Σάββατο 2 Νοέμβρη 2019 απεβίωσε ο σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΒΑΣ, στέλεχος του ΚΚΕ στο νομό Πρέβεζας.

Από μικρός γνωρίστηκε με την κομμουνιστική ιδεολογία, παιδί αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, με πολλά θύματα στην οικογένεια. Στην περίοδο της δικτατορίας, φοιτητής της Ιατρικής σχολής, έγινε μέλος της ΚΝΕ και μετέπειτα του ΚΚΕ. Οι σύντροφοι στην Αθήνα τον έστειλαν τιμητικά στη Μόσχα για να γνωρίσει το σοσιαλισμό, επιβραβεύοντας τη δράση του στη διάδοση του «Ριζοσπάστη». Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 επιστρέφει στην Πρέβεζα, αφού ειδικεύτηκε στην καρδιολογία.

Με τιτάνιο αγώνα έστησε την καρδιολογική κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, μαζί με άλλους άξιους συναδέλφους του. Για πολλά χρόνια ήταν διευθυντής της. Συνδύαζε τη δράση ως στέλεχος του ΚΚΕ με την προσφορά ως καρδιολόγος. Ηταν αρκετές φορές υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος, υποψήφιος νομάρχης και στις δημοτικές εκλογές του 2015 υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Για την πλούσια δράση του ως δραστήριου κομμουνιστή και άξιου καρδιολόγου θα μείνει ζωντανός στη μνήμη των παιδιών του, των συντρόφων του και συγγενών του, αλλά και όλων των Πρεβεζάνων που τους έδωσε απλόχερα την ιατρική του φροντίδα.

Στη μνήμη του προσφέρουν στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος: Τα παιδιά του Αρετή και Ελένη, 200 ευρώ. Η Βαρβάρα Μόρου 50 ευρώ. Τα αδέλφια του, άλλοι συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι 500 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων και αξέχαστων συντρόφων ΓΙΩΡΓΗ και ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, για το σθένος και την πίστη που διδάχτηκα απ' αυτούς, προσφέρω στην ΚΟ Βιάνου Ηρακλείου Κρήτης 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση.

Σύντροφος από τη Σιάτιστα

***

Ο Γρυπούδης Κώστας προσφέρει 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Νάουσας, στη μνήμη των γονιών του, ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ, του πεθερού του, ΔΡΕΣΤΙΛΙΑΡΗ ΓΙΩΡΓΟΥ και στη μνήμη όλων των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Συνεχίζουμε στο δρόμο τους!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
***

Συναγωνιστής που είχε καθηγητή τον ΤΗΛΕΜΑΧΟ ΒΑΣΔΕΚΗ, ο οποίος εκτελέστηκε στις 23 Οκτώβρη 1947, στο Γεντί Κουλέ Θεσσαλονίκης μαζί με την ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΑΤΣΑ, προσφέρει γι' αυτούς και για όλους όσοι έδωσαν τη ζωή τους για ένα καλύτερο αύριο, το ποσό των 500 ευρώ, ως πρώτη δόση.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΡΗΣΤΑΚΟΥ, που απεβίωσε στις 14/11/2018, η σύζυγος του Αρετή Ρουμελιώτη και ο γιος τους Θεόδωρος Χρηστάκος προσφέρουν το ποσό των 200 ευρώ.

Επίσης, οι φίλοι του Γαρυφαλλιά Κουσκουλή και Ματθαίος Σωτηρόπουλος προσφέρουν το ποσό των 50 ευρώ.

Στη μνήμη του ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΡΗΣΤΑΚΟΥ που «έφυγε» από τη ζωή πριν από ένα χρόνο, αλλά ποτέ δεν θα πάψει ούτε στιγμή να είναι ανάμεσά μας, στη δουλειά, στο συνδικάτο, στις παρέες, στους πολιτικούς αγώνες για να καταργηθεί η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για την εργατική εξουσία, το σοσιαλισμό- κομμουνισμό, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Δημοσίου 300 ευρώ. Οι φίλοι, συναγωνιστές και οι σύντροφοί του.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μας γονιών, ΓΙΑΝΝΗ και ΤΑΝΙΑΣ ΜΠΙΜΠΙΡΗ, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του τιμημένου Κόμματός μας μέσω ΚΟΒ Βορείων της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Η οικογένειά τους

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
***

Στη μνήμη του θείου του, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ, που κρέμασαν τα στρατεύματα κατοχής στις 14/11/1944 στην οδό Ταξιαρχών Τρίπολης και του πατέρα του ΠΑΝΑΓΟΥ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ, ΕΑΜίτη, ο Αγγελος Δεληγιάννης προσφέρει στην ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΑΡΓΥΡΗ Σ. ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΜΕΝΤΟΥ από το Καταφύγι Ικαρίας, η σύζυγός του Γιαννούλα Αδάμου και τα παιδιά του Σταύρος, Πέτρος και Αννα προσφέρουν 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των συντρόφων αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μελών της ΚΟΒ Ιθάκης ΧΑΛΙΚΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗ, ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΥ και ΓΑΖΗ ΔΗΜΗΤΡΗ (φωτ.) ο Γεράσιμος και η Ιωάννα Πατσαλιά προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ιθάκης.

***

ΦΩΤΟ 3

Ο Νώντας Μαυροκέφαλος στη μνήμη των συντρόφων του στην Οργάνωση του Μαθηματικού Πάτρας ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΠΝΙΑ, ΡΟΥΛΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΚΗ, προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας 90 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ιθάκης.

***

ΦΩΤΟ

Ο Οικονομάκης Ζαχαρίας στη μνήμη των ΓΙΩΡΓΗ ΚΟΝΤΑΛΩΝΗ (φωτ.) και ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΟΥΣΗ προσφέρει 100 ευρώ στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης μέσω της ΚΟΒ Αμφιλοχίας.

ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΑΝΝΑΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ από την Καβάλα, η κόρη της Δώρα Καρατζά προσφέρει 50 ευρώ στην ΤΟ Καβάλας.

Καπνεργάτρια, χήρα με τρία παιδιά από το '42, συνέχισε να αγωνίζεται για τα ιδανικά του ΚΚΕ. Στο προσφυγικό τους σπίτι έκρυβαν τον πολύγραφο όπου τυπώνονταν έντυπα της Αντίστασης. Αν και βασανίστηκε με τη 15χρονη κόρη της, ποτέ δεν κάμφθηκε, παρέμεινε αγωνίστρια και έως το τέλος της ζωής της διακινούσε τον «Ριζοσπάστη» και μάζευε συνδρομές για το Κόμμα.

***

Η Μαρκατίνη Γεωργία στη μνήμη των γονιών της, ΟΜΗΡΟΥ και ΙΩΑΝΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και του αδελφού της ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ από τον Αγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, προσφέρει 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Επίσης, 20 ευρώ στη μνήμη της θείας της ΜΕΡΟΠΗΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΟΥ για το Μνημείο της Μακρονήσου και 20 ευρώ στο Παράρτημα Ζωγράφου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αδελφού μου ΑΡΗ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και του συναδέλφου μου ΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Μηχανικών του Τομέα Κατασκευών της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής.

Σπύρος Ρεκατσίνας

***

ΦΩΤΟ 3

Για τον ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΚΑΡΑ, την ΚΑΤΕΡΙΝΑ και τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, που είναι πάντα παρόντες στην καρδιά μας και στη σκέψη μας, η σύντροφός του Βάλια και τα παιδιά του Εύη και Στέφανος προσφέρουμε 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Πατησίων.

ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
***

Στη μνήμη των γονιών μας, ΜΑΝΩΛΗ και ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ, και των αδερφών μας ΓΡΗΓΟΡΗ και ΦΕΡΕΝΙΚΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ και ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ, και άλλων συγγενικών προσώπων, προσφέρουμε στο Κόμμα 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Λόφου Καλλιθέας του ΚΚΕ.

Ευσεβία και Ελένη Κεφαλογιάννη

***

ΦΩΤΟ

Η Αικατερίνη Λέκκα, κάτοικος Πατρών, προσφέρει στη μνήμη του συζύγου της ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σταματίου ΛΕΚΚΑ το ποσό των 500 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες της στο τμήμα αιμοδοσίας του ΚΚΕ για την ανταπόκριση και τη βοήθεια που παρείχαν.

***

ΦΩΤΟ

Στις 23 Νοέμβρη 2019 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας η πρόεδρος του Παραρτήματος Σαντορίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ.

Υπήρξε μια άξια αγωνίστρια της ζωής με πρωτοπόρες ιδέες για την εποχή της. Τα πλούσια συναισθήματα που την διακατείχαν, της αγάπης, της προσφοράς, του εθελοντισμού ήταν αυτά που την έκαναν να ξεχωρίζει στην τοπική κοινωνία του νησιού.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν για την άψογη συνεργασία που είχε με όλους όσοι την συνεργάστηκαν. Η εκτίμησή της προς το ΚΚΕ προήλθε από την άριστη και υποδειγματική συνεργασία που είχε με μέλη του, σε κοινές κοινωνικές δράσεις.

ΚΟΤΣΑΛΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ
ΚΟΤΣΑΛΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ
Η οικογένειά της στη μνήμη της προσφέρει μέσω ΚΟΒ Σαντορίνης 150 ευρώ για την Οικονομική του Εξόρμηση.

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και των θείων μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και λαϊκών αγωνιστών που στάθηκαν πάντα πιστοί και αταλάντευτοι υποστηρικτές και υπερασπιστές των ιδεών και των θέσεων του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής τους, προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Η οικογένεια Διονυσίου Βασιλογιαννακόπουλου

***

ΦΩΤΟ

Στις 9 Δεκέμβρη κλείνει ένας χρόνος από την ξαφνική απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου και θείου ΓΙΑΝΝΗ (Nakis) ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ. Γεννήθηκε το 1947 στο χωριό Θρυλόριο Κομοτηνής. Παιδί αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Εφυγε με την οικογένειά του σε ηλικία 2 ετών. Εζησε τα παιδικά του χρόνια στη Ρουμανία, όπου τελείωσε το Λύκειο και δούλεψε για λίγο στο τυπογραφείο της εφημερίδας «Νέα Ζωή». Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα Κοινωνιολογίας στη Λειψία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Δούλεψε στη Δρέσδη και το 1978 με απόφαση του Κόμματος πήγε στο Βερολίνο.

Ως μέλος του Κόμματος είχε τη δική του συμβολή σε όλα τα καθήκοντα που είχε αναλάβει, ιδιαίτερα στον τομέα της μετάφρασης. Μετά τις ανατροπές δούλεψε ως διευθυντής σε ίδρυμα φιλοξενίας μεταναστών έως τη συνταξιοδότησή του, οπότε κι εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα. Για όλους εμάς που τον γνωρίζαμε είναι πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε το πόσο ξαφνικά μας «έφυγε». Θα τον θυμόμαστε για πάντα. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ η σύζυγος Τσενικλίδου Μαγδαληνή 150 ευρώ και η ανιψιά του Αλεξάνδρου Αναστασία - Μαρία 50 ευρώ.

ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του παλαίμαχου κομμουνιστή και πρωτεργάτη της Εθνικής Αντίστασης στο Ρέθυμνο ΑΛΕΚΟΥ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ η γυναίκα του Στέλλα Μαθιουδάκη με τη συμπλήρωση 17 χρόνων από το θάνατό του προσφέρει 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω της ΚΟΒ του Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου του ΚΚΕ, για όλους τους αγώνες που έχει κάνει.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ Ηλία ΑΜΠΑΖΗ, της οποίας την Κυριακή 8 Δεκέμβρη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο, στους Αγίους Αναργύρους Πόλεως Χίου, προσφέρουν η οικογένειά της, συγγενείς, φίλοι και σύντροφοι στην ΚΟ Χίου το ποσό των 650 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας συντρόφου, συζύγου και πατέρα ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΡΝΕΖΗ, που «έφυγε» απρόσμενα και πρόωρα από κοντά μας στις 13 Σεπτέμβρη 2019, προσφέρουμε στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Κιάτου Κορινθίας που ήταν μέλος της 100 ευρώ, ως πρώτη δόση.

Ολους εμάς, μας καθοδηγεί η μαρξιστική - λενινιστική ιδεολογία. Αλλους σαν φαναράκι που τρεμοσβήνει σ' ένα ομιχλώδες βάθος, άλλους σαν φως λάμπας σε φανοστάτη δρόμου χαμηλής έντασης. Εσένα σε καθοδηγούσε σαν ήλιος λαμπρός καταμεσής του ουρανού γιατί το κατείχες, είχες τη γνώση και την κρίση - ότι χρειάζεται πιο πολύ - την ιδεολογικοπολιτική κατάρτιση, που δυστυχώς δεν συναντάμε συχνά στον δικό μας κόσμο και μας είναι πιο πολύ από ποτέ αναγκαία σήμερα. Μας λείπεις. Θα μας λείπεις και γι΄αυτό.

ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΝΑ
ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΝΑ
Η συντρόφισσά σου Λίτσα, τα παιδιά σου Λεωνίδας και Γιάννα.

***

ΦΩΤΟ 6

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ του Παναγιώτη γεννήθηκε στον Πόντο και εγκαταστάθηκε στο Γερακαριό του Κιλκίς του 1923. Μέλος του ΚΚΕ από το 1928. Πέθανε το 1987.

Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗ, σύζυγός του, μέλος του ΚΚΕ, πέθανε το 1990.

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ, γιος τους, μέλος του ΚΚΕ, ΕΛΑΣίτης στα 17 του και αντάρτης του ΔΣΕ, σκοτώθηκε το 1947, «τιμημένος νεκρός»...

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ, ο άλλος γιος τους, γεωπόνος, πέθανε το 1985.

Η ΡΟΖΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, κόρη τους, δραστήριο μέλος του ΚΚΕ, του γυναικείου κινήματος και του κινήματος ειρήνης, πέθανε το 2017.

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, σύζυγος της Ρόζας, πέθανε το 2008.

Στην ακριβή τους μνήμη η κόρη και αδερφή τους Παρέσα Κοτσαλίδου προσφέρει στο ΚΚΕ μέσω της ΤΟ Κιλκίς 100 ευρώ.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ

ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ
ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ

ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΚΑΡΑΣ

Motion Team

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΚΑΡΑΣ

ΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ
ΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΡΟΖΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ
ΡΟΖΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΜΕΝΤΟΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΜΕΝΤΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΝΙΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΝΙΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

ΤΑΝΙΑ ΜΠΙΜΠΙΡΗ
ΤΑΝΙΑ ΜΠΙΜΠΙΡΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΒΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΒΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΜΠΑΖΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΜΠΑΖΗ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΝΕΖΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΝΕΖΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΚΚΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΚΚΑΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2020-01-08 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2013-01-16 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2010-12-07 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2010-11-04 00:00:00.0)
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2006-12-20 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2005-12-01 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ