Σάββατο 7 Δεκέμβρη 2019 - Κυριακή 8 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ
Τώρα είναι η ώρα κάθε συνάδελφος να διαλέξει το δρόμο του αγώνα!

Δήλωση της Ανθής Πατσιώτη, Γραμματέα του ΔΣ της ΟΒΣΑ

Μιλώντας στον «Ριζοσπάστη» για το περιεχόμενο και τη σημασία της πρωτοβουλίας που αναλαμβάνει η ΟΒΣΑ, η Ανθή Πατσιώτη, Γραμματέας του ΔΣ της Ομοσπονδίας, επισημαίνει τα εξής:

«Καλούμε κάθε Σωματείο, κάθε Ομοσπονδία σε συντονισμό και κοινή δράση. Να συζητήσουν το κάλεσμά μας, να συναντηθούμε για να δούμε πώς θα εμποδίσουμε την επίθεση της κυβέρνησης, πώς θα διεκδικήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας για αποκλειστικά δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση, για δημόσια και δωρεάν, υψηλού επιπέδου Υγεία - Πρόνοια!

Θα δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη μάχη να φτάσει το κάλεσμα αυτό παντού. Κάθε συνάδελφος να ενημερωθεί, να μελετήσει, να κάνει δικό του το πλαίσιο πάλης που αντικατοπτρίζει τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Φάνηκε ότι με σταυρωμένα χέρια δεν λύνονται τα προβλήματα, απλά συσσωρεύονται και διογκώνονται. Οι πλειστηριασμοί προχωρούν με γοργό ρυθμό, τα δικά μας χρέη ολοένα μεγαλώνουν, η Κοινωνική Ασφάλιση διαλύεται, η Υγεία έχει καταντήσει πανάκριβο εμπόρευμα, για να μορφωθούν τα παιδιά μας πρέπει να βάλουμε βαθιά το χέρι στην - άδεια - τσέπη.

Στον αντίποδα βρίσκεται η πάλη μας και η αλληλεγγύη, μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα. Η κοινή δράση Ομοσπονδιών και Σωματείων επαγγελματιών με εργατικά Σωματεία ματαίωσε τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας τεσσάρων συναδέλφων!

Δεν πάει άλλο! Τώρα είναι η ώρα κάθε συνάδελφος να διαλέξει τον δρόμο του αγώνα και της πάλης. Να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ