Παρασκευή 20 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η πρόταση «άνοιξε» την όρεξη των φασιστοειδών

Την όρεξη των χρυσαυγιτών «άνοιξε» η προκλητική πρόταση της εισαγγελέα, που στην ουσία «ξεπλένει» τη ναζιστική εγκληματική δράση τους. Με τα όσα είπε η εισαγγελέας, πήραν αέρα και αφού επί μήνες κάρφωναν ο ένας τον άλλον και ξεκατινιάζονταν στο δικαστήριο, ξεσπάθωσαν ως κλασικοί θρασύδειλοι και προειδοποιούν για τη συνέχιση της εγκληματικής τους δράσης.

Στην ιστοσελίδα τους παραθέτουν αποσπάσματα από την εισαγγελική πρόταση, θριαμβολογούν και σχολιάζουν: «Από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε ότι η δολοφονία Φύσσα ήταν προσχεδιασμένη από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Δεν προέκυψε ότι δόθηκε εντολή από αυτή...». Στο ίδιο μήκος κύματος και το φασιστοειδές Μιχαλολιάκος, με δήλωσή του στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ωρα», αναφέρει ανάμεσα σε άλλα: «Ο δικαστικός αγώνας συνεχίζεται. Είμαστε αθώοι και παλεύουμε για την τελική δικαίωση. Ο αγώνας μας συνεχίζεται». Επιπλέον, βρήκε την ευκαιρία και εξαπέλυσε επίθεση σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Μάλιστα, το «Μακελειό» το πάει ένα βήμα παραπέρα, και πέρα από την αποθέωση στην εισαγγελέα («Δίκη Χρυσής Αυγής. Τούς έστειλε "αδιάβαστους" η εισαγγελέας»), αναφέρεται και στα μελλοντικά σχέδια της δολοφονικής Χρυσής Αυγής, γράφοντας: «Πάει για αρχηγός ο Κασιδιάρης για να ξαναμπούν στη Βουλή».

Τέλος, στο twitter του ο Μιχαλολιάκος αναφέρει: «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση. Το πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα θα ήταν πολύ διαφορετικό σήμερα, εάν επί 6 ολόκληρα χρόνια κάποιοι δεν "κανιβάλιζαν" διά του Τύπου το Κίνημά μας. Η ώρα της δικαίωσης όμως πλησιάζει».

Και για όποιον δεν κατάλαβε, ας φανταστεί το δικαστήριο να υιοθετήσει την πρόταση της εισαγγελέα και να πάρει μια απόφαση που θα αθωώνει τους χρυσαυγίτες και θα τους επιτρέπει να συνεχίσουν την εγκληματική τους δράση...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ