Παρασκευή 20 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Καταδικάζει την προκλητική εισαγγελική πρόταση

Ψήφισμα με το οποίο καταγγέλλει τη στάση της εισαγγελέα στη δίκη της Χρυσής Αυγής εξέδωσε το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας.

Σε αυτό αναφέρει, ανάμεσα σε άλλα, πως «η εισαγγελέας ουσιαστικά αποσιώπησε αλλά και διαστρέβλωσε το τεράστιο αποδεικτικό υλικό που παρουσιάστηκε στην πολύχρονη αυτή ακροαματική διαδικασία, δηλαδή τις καταθέσεις των μαρτύρων, τα βίντεο, τα έγγραφα της δικογραφίας ακόμα και τις δηλώσεις των ίδιων των κατηγορουμένων.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί τους επόμενους μήνες και δεν θεωρούμε ότι μπορεί να υιοθετήσει μια τέτοια προκλητική εισαγγελική πρόταση. Σε κάθε περίπτωση, καλούμε όλους τους εργαζόμενους μέσα από τα Σωματεία τους να καταδικάσουν αυτές τις πρακτικές, να εντείνουν την επαγρύπνηση και τον αγώνα τους, για την απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, όπως και των διάφορων φασιστικών μορφωμάτων, που βγαίνουν μέσα από τα σπλάχνα του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος που υπηρετούν, αλλά και την καταδίκη της για τα βαριά εγκλήματα που έχει διαπράξει».

Αντίστοιχες ανακοινώσεις έχουν εκδώσει το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ και ΠΕΣ ΝΑΤ και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ - Τραπεζών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ