Παρασκευή 7 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΚΡΗΤΗ
Επί ποδός... αγώνα

Επί ποδός αγώνα βρίσκεται η αγροτιά στην Κρήτη. Στις 10 Δεκέμβρη διοργανώνουν συλλαλητήριο σε Ηράκλειο όπου οι αγρότες του νομού αυτού θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό του Γιόφυρου και στα Χανιά θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στις 10.30 π.μ. στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα.

Με ανακοίνωσή της η Παγχανιώτικη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα καλεί όλους τους αγρότες του νομού να συμμετάσχουν μαζικά στο αγροτικό συλλαλητήριο με αγροτικά μηχανήματα και αυτοκίνητα «για να διαδηλώσουμε -όπως επισημαίνει- ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της κυβέρνησης και να διεκδικήσουμε καλύτερες τιμές στα προϊόντα μας, καλύτερη ζωή στην ύπαιθρο για μας και τα παιδιά μας».

Οι αντιαγροτικές αποφάσεις, αναφέρει στην ανακοίνωσή της, δεν είναι σταθερές και αιώνιες, μπορούν να αλλάξουν, μπορούν να ανατραπούν όταν αποφασίσουμε να βάλουμε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. «Νομίζουμε ότι έφτασε η ώρα να δείξουμε τη δύναμή μας. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και καμιά δικαιολογία δεν μπορεί να μας κρατήσει άλλο καθηλωμένους. Κανένας εκβιασμός καμιά υποχρέωση δεν μπορεί να υπερισχύσει του μαζικού, αποφασιστικού παναγροτικού αγώνα που ήδη συντονίζεται σε όλη τη χώρα μετά την πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών. Το δίκιο είναι με το μέρος μας και θα το διεκδικήσουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ