Σάββατο 11 Γενάρη 2020 - Κυριακή 12 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
ΦΩΤΟ 4

Ο ΤΣΙΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (φωτ.) του Λάμπρου, παιδί πολιτικών προσφύγων, γεννήθηκε το 1954 στην Τασκένδη και μεγάλωσε στη 12η Πολιτεία. Τελείωσε τη Σχολή Ακτινολόγων - Φωτογράφων. Το 1975 επαναπατρίστηκε μαζί με την οικογένειά του. «Εφυγε» από τη ζωή πρόωρα, στις 12 Γενάρη 1983, σε τροχαίο έξω από το χωριό Κοξαρέ Κρήτης.

H ΤΣΙΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (φωτ.) γεννήθηκε το 1928 στον Αγιο Δημήτριο Καστοριάς. Από το 1947 και έπειτα ήταν μαχήτρια του ΔΣΕ. Με την υποχώρηση έζησε ως πολιτική πρόσφυγας στην Τασκένδη, έως το 1975, οπότε επαναπατρίστηκε. Απεβίωσε στις 31/3/2015.

Ο ΤΣΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ (φωτ.) γεννήθηκε το 1927 στη Ρεντίνα Καρδίτσας. Το 1943 με την ίδρυση της ΕΠΟΝ οργανώθηκε στις τάξεις της, εν συνεχεία στον εφεδρικό ΕΛΑΣ και μετέπειτα στον ΔΣΕ. Στις 20 Νοέμβρη 1947 έγινε τακτικό μέλος του ΚΚΕ. Τραυματίστηκε σοβαρά τρεις φορές αλλά ποτέ δεν εγκατέλειψε τον αγώνα. Μετά την υποχώρηση έζησε ως πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, έως ότου επαναπατρίστηκε το 1975. Απεβίωσε στις 31/3/2015.

Η ΤΣΙΡΗ ΙΟΥΛΙΑ του Ευαγγέλου ήταν μέλος της ΕΠΟΝ από το 1943 και μετέπειτα αγωνίστρια του ΔΣΕ από το 1947. Ελαβε μέρος στις μάχες του Γράμμου τον Απρίλη του 1948 και μετά τον ελιγμό, όταν πέρασαν τα τμήματα στο Βίτσι, υπηρέτησε στην 103η Ταξιαρχία. Σκοτώθηκε τον Οκτώβρη του 1948, στις μάχες Κούλα - Πλατύ στο Βίτσι.

Ο ΚΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (φωτ.) του Νικολάου γεννήθηκε το 1925 στην Κτιμένη Καρδίτσας. Μέλος του ΚΚΕ από το 1944, πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση και υπήρξε Γραμματέας της ΕΠΟΝ στον τόπο καταγωγής του. Από το 1946 εντάχθηκε στον ΔΣΕ. Αναδείχθηκε διαδοχικά σε διμοιρίτη, λοχαγό και διοικητή τάγματος, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά τέσσερις φορές. Εζησε ως πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη έως ότου επαναπατρίστηκε μαζί με την οικογένειά του, το 1987. Υπήρξε μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών. Εγραψε το σημαντικό έργο «Το ημερολόγιο ενός αντάρτη του ΔΣΕ (1946 - 1949)». Απεβίωσε στις 15/2/2007.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΡΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΡΗΣ
Στη μνήμη τους η οικογένειά τους, Τσίρης Ηλίας, Κατσή Αικατερίνη, τα παιδιά τους Βαγγέλης, Χριστίνα, Ζωή καθώς και η Κατσή Ζωή, σύζυγος του Δημήτρη, προσφέρουν 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Μεταμόρφωσης.

***

ΦΩΤΟ

Στις 12/1/2020 συμπληρώνονται 11 χρόνια από το θάνατο του ΧΡΗΣΤΟΥ (Τάκη) ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗ. Ο χρόνος ανελέητος πέρασε βιαστικά, δεν κατάφερε όμως να εξαλείψει από τη μνήμη μας τον αγαπημένο πατέρα, θείο, φίλο και προπαντός αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, πιστό μέχρι το τέλος της ζωής του στα ιδανικά του ΚΚΕ. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ, από το Μονοκάμπι Ικαρίας, προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Ανω Γαλατσίου.

Δέσποινα

***

Στη μνήμη των γονέων και παππούδων μας ΣΤΑΓΙΑ ΘΥΜΙΟΥ (Γραμματέα του Κόμματος στην Τασκένδη στην περιοχή Κουιμπίσεφ) και ΣΤΑΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, μαχητών του ΔΣΕ και πολιτικών προσφύγων στην Τασκένδη, προσφέρουμε 40 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Μαρκοπούλου - Πόρτο Ράφτη.

Τα παιδιά Κώστας, Βάλια, Μαίρη και Τάκης και τα εγγόνια Θύμιος, Αλέξανδρος, Μάριος και Νίκος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονέων και παππούδων μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΠΑΝΟΥ και ΜΑΡΙΑΣ ΣΠΑΝΟΥ, μαχητών του ΔΣΕ, πολιτικών προσφύγων στη φιλόξενη Τασκένδη και μελών του τιμημένου ΚΚΕ, τα παιδιά Ελένη Σπανού και Χρήστος Κοτάκης και τα εγγόνια Μιχαήλ και Θεοδώρα Κοτάκη προσφέρουν 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μαρκοπούλου - Πόρτο Ράφτη στο ΚΚΕ.

ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 14 Γενάρη συμπληρώνονται 17 χρόνια από τότε που «έφυγε» ξαφνικά ο σύντροφός μου στη ζωή και στον αγώνα ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ. Γεννήθηκε στην Ελαφο Αγιάς Λάρισας. Υπηρέτησε στην πολιτοφυλακή και εντάχθηκε στην ΕΔΑ. Από τη μεταπολίτευση, ως μέλος του ΚΚΕ, συμμετείχε στην ανασυγκρότηση των Κομματικών Οργανώσεων στη Λάρισα και στο συνδικαλιστικό κίνημα, ως μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων. Στη μνήμη του προσφέρω 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Λαχανοκήπων Λάρισας.

Σοφία Γουργιώτη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου αδερφού ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΥ προσφέρω το ποσό των 120 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κουκακίου.

Φυλλιώ Παναγούτσου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΤΣΙΑΝΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε, με αφορμή την Οικονομική Εξόρμηση, 60 ευρώ, μέσω ΚΟ Ναυπλίου.

Τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των θείων μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΗ (φωτ.), εξόριστου στη Μακρόνησο και στην Ικαρία, και ΚΩΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΗ (φωτ.), ανεπιθύμητου φαντάρου στη Μακρόνησο, του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΓΚΟΥ, συνεξόριστου του θείου μου Γιώργου στην Ικαρία, του οικογενειακού μας φίλου ΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΙΔΗ (φωτ.), που κι αυτός έζησε σε μεταγενέστερη εποχή εξόριστος στη Λέρο, και όλων των εξορισθέντων συντρόφων, των αλύγιστων αλλά και εκείνων που δεν άντεξαν και έζησαν την υπόλοιπη ζωή τους με το βάρος και το στίγμα της αδυναμίας τους, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Ακαδημίας Πλάτωνα Κολωνού 70 ευρώ για την ανέγερση του Μνημείου της Μακρονήσου.

ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Ιωάννα Νικ. Παλούμπη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΑΝΤΗΛΑ από τον Αμάραντο Καρδίτσας, πολιτικού πρόσφυγα σε Πολωνία και Βουλγαρία, δίνω 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ο γιος του Αναστάσιος Τσαντήλας

***

ΦΩΤΟ

Στις 29/11/2019 συμπληρώθηκαν 8 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μου ο σύντροφός μου στη ζωή και στον αγώνα ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣ, αγωνιστής του ΔΣΕ και πλάι στο Κόμμα μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του και για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, το Κόμμα που αγάπησε και αγωνίστηκε γι' αυτό, προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μετεώρων.

Η σύζυγος Κυριακή Παπάζη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συζύγου, μητέρας και γιαγιάς, της συντρόφισσας ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΟΛΙΟΦΩΤΗ η οικογένειά της προσφέρει το ποσό των 50 ευρώ για ενίσχυση του Κόμματος.

Ηταν αγωνίστρια και δυναμική γυναίκα, πιστή στις αξίες του κομμουνισμού. Πάλεψε δυναμικά στην καθημερινότητά της για την προώθηση των ιδεών του Κόμματος, πρωτίστως με το προσωπικό παράδειγμα και τη σταθερότητα που επέδειξε στους αγώνες για τα δικαιώματα της γυναίκας, του αγρότη και του εργάτη, το δικαίωμα όλων των παιδιών για μόρφωση και για την ισότητα όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτως χρώματος και καταγωγής. Ηταν μια πραγματική κομμουνίστρια και έτσι θα παραμείνει στη μνήμη μας.

***

ΦΩΤΟ

Εχουν περάσει 22 χρόνια από τότε που αποχαιρετήσαμε την αγαπημένη μας μάνα και σύζυγο για το μεγάλο της ταξίδι, την ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΥΛΩΝΙΤΗ. Γεννήθηκε το 1948 και από πολύ μικρή μπήκε στη βιοπάλη. Δούλεψε για πολλά χρόνια σε εργοστάσιο κεντημάτων και αλλού. Ενεργοποιήθηκε στο Σύλλογο Γυναικών Νέου Κόσμου (ΟΓΕ) και βοήθησε στην ανάπτυξή του. Εκλέχτηκε στα Διοικητικά Συμβούλια Γονέων και Κηδεμόνων στα σχολεία της περιοχής, που εκείνη την εποχή έμπαινε το ζήτημα να διωχθούν οι διορισμένοι χουντικοί από τα ΔΣ των συλλόγων και να αλλαχθούν τα καταστατικά. Το 1979 εντάχτηκε στο ΚΚΕ αναπτύσσοντας πολύχρονη κομματική δράση ως μέλος των ΚΟΒ Νέου Κόσμου, πιστή στο Κόμμα μέχρι το τέλος.

ΤΣΙΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΤΣΙΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Τα παιδιά της, που πολύ αγάπησε, Αγγελική και Ιωάννα, τα εγγόνια και ο σύντροφός της προσφέρουν στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, μέλους του ΚΚΕ από τον Νικηφόρο Δράμας, αγωνιστή έως το τέλος της ζωής του με πίστη και αφοσίωση στα ιδανικά του Κόμματος, που πλήρωσε με πολύχρονες φυλακίσεις και εξορίες, και στη μνήμη της αγαπημένης μας μητέρας ΣΟΥΜΕΛΑΣ, συντρόφου του στη ζωή και στον αγώνα, που στάθηκε αγόγγυστα δίπλα του στα πέτρινα χρόνια, προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Τασούλα κα Παναγιώτης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗ (φωτ.), κομμουνιστή μαχητή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, της μητέρας μου ΟΛΥΜΠΙΑΣ και των αδερφών μου ΜΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗ (φωτ.), μαχήτριας του ΔΣΕ, και ΟΛΓΑΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΟΥ και του αδερφού μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗ, των 65 συγχωριανών μου στο Παλαιό Αγιονέρι Κιλκίς που έχασαν τη ζωή τους στα πεδία των μαχών, στις εξορίες και στην πολιτική προσφυγιά, προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ Ελευθερίου Κορδελιού, οικονομική ενίσχυση 350 ευρώ, ως δεύτερη δόση στο τιμημένο ΚΚΕ.

Σολωμονίδης Θεόδωρος

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Νοέμβρη 2019 συμπληρώθηκε ένας χρόνος χωρίς τον ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗ. Μέλος του ΚΚΕ, σταθερός, με ακλόνητη πίστη και συνεχή προσφορά έως το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του οι σύντροφοί του στα Σεβαστιανά Πέλλας προσφέρουν 50 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ.

ΚΑΪΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΪΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου συζύγου ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΪΛΑ, μέλους του ΚΚΕ από τα γυμνασιακά του χρόνια, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ, ιστορικού συγγραφέα και ερευνητή, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αγίων Αναργύρων, 50 ευρώ.

Η συντρόφισσά του Ισμήνη, τα παιδιά του Ελση και Κώστας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΙΣΚΑ, σεμνού και πιστού αγωνιστή του ΚΚΕ, που «έφυγε» πολύ νωρίς από κοντά μας, σύντροφοι και φίλοι του από την ΑΣΟΕΕ προσφέρουν το ποσό των 575 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΠΕΡΟΥ, του κομμουνιστή καλλιτέχνη που «έφυγε» πριν από 4,5 χρόνια, προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος 60 ευρώ, μέσω του Τομέα Καλλιτεχνών. Μας λείπεις, Γιάννη, μας λείπει η ανθρωπιά σου και η διαλεκτική σου σκέψη που ακόμα και στα δύσκολα έδειχνε τα ουσιαστικά και τα ωραία της ζωής και του αγώνα.

Ειρήνη - Θοδωρής

***

ΦΩΤΟ

Για τη συμπλήρωση 3 χρόνων από τότε που μας άφησε αναπάντεχα ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ, προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 700 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Μουσικών του Ελεύθερου Επαγγέλματος της ΚΟ Αττικής για την ενίσχυση του αγώνα υπέρ των λαϊκών αναγκών, την ειρήνη, για τη ριζική ανατροπή, τον σοσιαλισμό, αγώνας στον οποίο ήταν αταλάντευτα μπροστά, σε όλη τη ζωή του.

Η σύζυγός του Εύα, τα παιδιά Φανή και Χρήστος

  • Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ που «έφυγε» από κοντά μας πριν από τρία χρόνια, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Δ3, Τομέα Δημοσίου της ΚΟ Αττικής, 50 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος.

Πρεβελιανάκη Μαρία

ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του σ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ, του τελευταίου ίσως μαχητή του ΔΣΕ, και του σ. ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ, προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Κ. Τούμπας 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση.

Ι. - Χ. Κόφφα

  • Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου συντρόφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ που ο χαμός του με γέμισε απέραντη θλίψη, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίου Παύλου.

Δέσποινα Σκεντερίδου

***

ΦΩΤΟ 2

Για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας προσφέρουμε στην ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ 200 ευρώ στη μνήμη της ΕΛΕΝΗΣ και του ΠΕΤΡΟΥ Ι. ΝΤΟΥΡΟΥ.

Τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους


ΠΕΤΡΟΣ ΝΤΟΥΡΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΝΤΟΥΡΟΣ

ΣΠΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΠΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ) ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ) ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΠΑΠΑΖΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
ΠΑΠΑΖΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΝΤΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΝΤΕΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑΣ

ΤΣΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΤΣΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΚΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΝΤΟΥΡΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΝΤΟΥΡΟΥ

ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΥΛΩΝΙΤΗ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΥΛΩΝΙΤΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΛΙΟΦΩΤΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΛΙΟΦΩΤΗ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΠΕΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΠΕΡΟΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2023-01-21 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2016-01-17 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2014-12-30 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2010-01-15 00:00:00.0)
Μνήμες αγωνιστών (2007-12-25 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2003-11-29 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ