Τετάρτη 29 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Φινάλε πρόκρισης για το Περιστέρι

Εστω και με αγωνιώδη τρόπο, στο φινάλε, το Περιστέρι εξασφάλισε την πρόκρισή του στους «16» του FIBA Champions League, μετά την εντός έδρας νίκη του επί της Μπάμπεργκ με σκορ 77-75 για τη 13η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Ηταν η 8η νίκη για την ελληνική ομάδα στον 3ο όμιλο, χάρη στην οποία «κλείδωσε» την παρουσία της στην πρώτη τετράδα, ενώ μπροστά στη 14η και τελευταία αγωνιστική διατηρεί κάποιες ελπίδες ακόμα και για την κατάληψη της 3ης θέσης του ομίλου.

Ενα καλάθι του Στίβεν Γκρέι στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης ήταν αυτό που έκρινε τον αγώνα υπέρ του Περιστερίου. Συνολικά οι γηπεδούχοι έδειξαν χαρακτήρα, αφού βρέθηκαν να χάνουν με 5 πόντους ένα λεπτό πριν από τη λήξη (75-70), έφτασαν όμως στην ανατροπή χάρη στην καλή τους άμυνα και τους κρίσιμους πόντους των Μορέιρα και Γκριν.

Περιστέρι: Μπλέικ 4, Γκρέι 22, Χάτσερ 10, Μορέιρα 20, Μόουζες 14, Αγραβάνης, Κάζινς 2, Καράμπελας 2, Σαλούστρος 2, Σκορδίλης 2.

Μπάμπεργκ: Λι 11, Μάρεϊ 13, ΜακΛιν 5, Σενγκφέλντερ 6, Τέιλορ Κ. 19, Ατκινς 1, Χάρις 13, Ολίντε, Τέιλορ Μπ.

Ψάχνει την πρόκριση στη Γερμανία η ΑΕΚ

Σειρά για πρόκριση στους «16» παίρνει απόψε η ΑΕΚ, που δίνει κρίσιμο αγώνα στη Γερμανία με αντίπαλο τη Ράχτα Βέστα για τον 2ο όμιλο (21.00 - ΕΡΤ). Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες που την έριξαν στην 3η θέση του ομίλου, η «Ενωση» φιλοδοξεί να ξεπεράσει τις σημαντικές απουσίες της (Λάγκφορντ, Γκίκας) και να φτάσει σε νίκη - πρόκριση.

Τέλος, για τον 4ο όμιλο ο ΠΑΟΚ, χωρίς ελπίδες πρόκρισης, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σαραγόσα (19.30 - ΕΡΤ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ