Πέμπτη 30 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΘΗΝΑΣ
Αναφορά στα προβλήματα σε κλειστό Μετς και κτίριο ΟΠΑΝΔΑ

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται το κλειστό του Μετς, όπως μαρτυρά η εικόνα του παρκέ
Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται το κλειστό του Μετς, όπως μαρτυρά η εικόνα του παρκέ
Τα σοβαρά προβλήματα στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς αλλά και στο κεντρικό κτίριο του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) έφερε σε συνεδρίαση του ΔΣ του ΟΠΑΝΔΑ ο εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Θεοδόσης Μπενετάτος. Τα συγκεκριμένα ζητήματα τέθηκαν εκτός ημερήσιας διάταξης στη συζήτηση για τη νέα τιμολογιακή πολιτική του ΟΠΑΝΔΑ, η οποία κατόπιν παρέμβασης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αναβλήθηκε, καθώς δεν είχαν ενημερωθεί έγκαιρα οι ενδιαφερόμενοι φορείς ώστε να καταθέσουν τα αιτήματά τους.

Ο Θ. Μπενετάτος έκανε αναφορά στα σοβαρά προβλήματα στο κλειστό του Μετς, που έχουν φέρει σε άθλια κατάσταση τις υποδομές του. Η οροφή στάζει εδώ και χρόνια, τα διάφορα «μπαλώματα» δεν απέδωσαν και το παρκέ έχει φουσκώσει σε ύψος περίπου 15 εκατοστών από το έδαφος, καθιστώντας το γήπεδο ιδιαίτερα επικίνδυνο και τη χρήση του απαγορευτική για τους αθλούμενους. Για το συγκεκριμένο ζήτημα ο αρμόδιος αντιπρόεδρος απάντησε πως από πλευράς ΟΠΑΝΔΑ έχουν δρομολογηθεί επισκευές και διορθώσεις στο γήπεδο, ενώ για το σοβαρό πρόβλημα της οροφής παρέπεμψε στην ένταξη στο πρόγραμμα «Φιλόδημος 4».

Τα χρόνια προβλήματα δεν λείπουν και στο κεντρικό κτίριο του ΟΠΑΝΔΑ, με αποτέλεσμα τη μακροχρόνια ταλαιπωρία των εργαζομένων σε αυτό. Σε αρκετά τμήματα οι εργαζόμενοι είναι στριμωγμένοι, 4 έως 8 άτομα σε ελάχιστα τετραγωνικά μέτρα και σε ακατάλληλους χώρους. Παράπονα επίσης υπάρχουν για την κατάσταση στις τουαλέτες και τα αναλώσιμα. Η απάντηση της προέδρου του ΟΠΑΝΔΑ ήταν γενικόλογη, αποφεύγοντας να θίξει το πρόβλημα με τις ανθυγιεινές συνθήκες εργασίας στις εν λόγω υπηρεσίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ